stir

Petr Cibulka
(2004): Otázky Václava Moravce

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1950 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec
Petr Cibulka - Film: Otázky Václava Moravce
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Cibulka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Otázky Václava Moravce":
(*1947) Vítězslav Jandák

(*1944) Taylor Hackford

(*1956) Martin Stropnický

(*1936) Václav Havel

(*1941) Václav Klaus

(*1944) Miloš Zeman

(*1963) Pavel Bém

(*1945) Vladimír Železný

(*1944) Václav Bělohradský

(*1954) Radek John

(*1964) Jana Bobošíková st.

(*1954) Michael Kocáb

(*1974) Václav Moravec

(*1952) Jiří Paroubek

(*1967) Ivan Langer

(*1935) Jiřina Šiklová

(*1954) Andrej Babiš

(*1966) Vladimír Mlynář

(*1965) David Rath

(*1961) Dana Drábová

(*1960) Miroslav Kalousek

(*1964) Petr Nečas

(*1956) Mirek Topolánek

(*1951) Jan Fischer

(*1951) Vladimír Špidla

(*1969) Stanislav Gross

(*1937) Karel Schwarzenberg

(*1949) Cyril Höschl

(*1971) Bohuslav Sobotka

(*1960) Jiří Rusnok



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
3°29’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
21°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
0°05’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
29°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
22°43’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
27°36’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Panna
27°38’
Rak
9°42’
UranUran:
Rak
9°25’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Váhy
17°42’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Lev
19°42’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
26°15’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Blíženci
2°07’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Střelec
19°04’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895) 7. československý prezident

Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystik, jogín, spisovatel, právník

Německo Karl Benz
(*1844) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881) 261. papež

Německo Julius Mayer
(*1814) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Peterka
(*1922 - 2016) herec, představitel Krakonoše

Česká republika Petr Hapka
(*1944 - 2014) herec, zpěvák a hudební skladatel

Kuba Fidel Castro
(*1926 - 2016) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878 - 1968) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Francie Gérard Philipe
(*1922 - 1959) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »