stir

Petr Cibulka
(2010): Hyde Park

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1950 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec
Petr Cibulka - Film: Hyde Park
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Cibulka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hyde Park":
(*1951) Tomáš Töpfer

(*1929) Květa Fialová

(*1965) Filip Renč

(*1941) Ladislav Frej st.

(*1973) Filip Remunda

(*1980) Vít Klusák

(*1936) Jiří Grygar

(*1965) Dominik Hašek

(*1944) Miloš Zeman

(*1944) Václav Bělohradský

(*1954) Radek John

(*1964) Jana Bobošíková st.

(*1957) Zdeněk Pohlreich

(*1971) Daniel Takáč

(*1974) Václav Moravec

(*1950) Miroslav Sládek

(*1965) Jaromír Bosák

(*1935) Jiřina Šiklová

(*1972) Tomio Okamura

(*1954) Andrej Babiš

(*1943) Rudolf Krautschneider

(*1977) Tomáš Sedláček

(*1965) David Rath

(*1961) Dana Drábová

(*1941) František Koukolík

(*1987) Ondřej Pavelec

(*1989) Jakub Voráček

(*1949) Cyril Höschl

(*1960) Jiří Rusnok

(*1940) Milan Knížák

(*1971) Jiří Šlégr



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
3°29’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
21°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
0°05’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
29°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
22°43’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
27°36’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Panna
27°38’
Váhy
4°31’
UranUran:
Rak
9°25’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Váhy
17°42’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Lev
19°42’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
26°15’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Blíženci
2°07’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Střelec
19°04’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895) 7. československý prezident

Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystik, jogín, spisovatel, právník

Německo Karl Benz
(*1844) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881) 261. papež

Německo Julius Mayer
(*1814) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Peterka
(*1922 - 2016) herec, představitel Krakonoše

Česká republika Petr Hapka
(*1944 - 2014) herec, zpěvák a hudební skladatel

Kuba Fidel Castro
(*1926 - 2016) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878 - 1968) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Francie Gérard Philipe
(*1922 - 1959) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »