stir

Scot Fearn
(2001): Harry Potter a Kámen mudrců

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
38 let
Povolání:
herec
Scot Fearn - Film: Harry Potter a Kámen mudrců
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Scot Fearn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Harry Potter a Kámen mudrců":
(*1934) Maggie Smith

(*1940) John Hurt

(*1930) Richard Harris

(*1946) Alan Rickman

(*1939) John Cleese

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1950) Robbie Coltrane

(*1988) Rupert Grint

(*1990) Emma Watson

(*1950) Julie Walters

(*1958) Chris Columbus (režisér)

(*1942) John Seale (kameraman)

(*1964) Ian Hart

(*1970) Warwick Davis

(*1958) Adrian Rawlins

(*1930) Terence Bayler

(*1947) Richard Griffiths

(*1983) Sean Biggerstaff

(*1958) Fiona Shaw

(*1987) Tom Felton

(*1949) Zoë Wanamaker

(*1989) Matthew Lewis

(*1967) Geraldine Somerville

(*1969) Verne Troyer

(*1965) J. K. Rowling (spisovatelská předloha)

(*1991) Bonnie Wright

(*1986) James Phelps

(*1986) Oliver Phelps

(*1942) David Bradley

(*1929) Elizabeth Spriggs

(*1924) Leslie Phillips

(*1932) John Williams (hudební skladatel)

(*1989) Jamie Waylett

(*1983) Chris Rankin

(*1988) Devon Murray

(*1987) Josh Herdman

(*1988) Alfie Enoch

(*1988) Julianne Hough

(*1989) Harry Melling

(*1960) Steve Kloves (scénárista)

(*1953) Richard Bremmer

(*1985) Derek Hough

(*1973) Ray Fearon

(*1986) Luke Youngblood



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
3°29’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
12°07’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
1°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
17°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
16°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
11°29’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Štír
6°47’
Býk
24°34’
UranUran:
Střelec
7°15’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Střelec
27°06’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Váhy
29°37’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
17°59’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°52’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Blíženci
1°43’
Střelec
22°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Sigourney Weaver
(*1949) herečka

Spojené státy Matt Damon
(*1970) herec, scénárista

Spojené státy Chevy Chase
(*1943) herec

Austrálie Paul Hogan
(*1939) herec

Spojené státy Michael Dudikoff
(*1954) herec


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eugen Jegorov
(*1937) herec, jazzový hudebník, saxofonista

Česká republika Vladimír Menšík
(*1929) herec, moderátor, bavič, lid. vypravěč

Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Mexiko Guillermo del Toro
(*1964) režisér, scénárista, herec

Velká Británie John Lennon
(*1940) zpěvák, skladatel, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Franklin Pierce
(*1804 - 1869) 14. prezident usa

Německo Willy Brandt
(*1913 - 1992) politik

Spojené státy John Hancock
(*1737 - 1793) kupec, státník a politik

Itálie Riccardo Bacchelli
(*1891 - 1985) scénárista, spisovatel

Velká Británie Clement Attlee
(*1883 - 1967) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »