kozoroh

Shawn Wayans
(2012): FOX 25th Anniversary Special

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér, skladatel
Shawn Wayans - Film: FOX 25th Anniversary Special
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Shawn Wayans - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Shawn Wayans - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Shawn Wayans - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "FOX 25th Anniversary Special":
(*1960) David Duchovny

(*1962) Jim Carrey

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1971) Shannen Doherty

(*1969) Jennifer Lopez

(*1969) Jason Priestley

(*1968) Gillian Anderson

(*1971) Christina Applegate

(*1946) Ed O'Neill

(*1954) Katey Sagal

(*1972) Marlon Wayans

(*1964) Ian Ziering

(*1978) Ashton Kutcher

(*1958) Keenen Ivory Wayans

(*1964) Calista Flockhart

(*1982) Kelly Clarkson

(*1963) Tommy Davidson

(*1955) Kelsey Grammer

(*1959) Hugh Laurie

(*1974) David Faustino

(*1980) Wilmer Valderrama

(*1974) Evan Marriott

(*1983) Mila Kunis

(*1961) Gabrielle Carteris

(*1956) Chris Carter

(*1980) Laura Prepon

(*1948) Steven Tyler

(*1964) Patrick Warburton

(*1973) Seth MacFarlane

(*1984) Katy Perry

(*1983) Carrie Underwood

(*1966) Gordon Ramsay

(*1985) Kris Allen

(*1989) Jordin Sparks

(*1984) Fantasia Barrino

(*1974) Ryan Seacrest



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
28°45’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
25°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
4°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
11°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
27°45’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
0°51’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Býk
15°42’
Váhy
28°19’
UranUran:
Váhy
13°33’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Střelec
2°30’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Panna
29°37’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
24°58’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Panna
15°17’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Beran
6°21’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »