panna

Tomáš Luňák
(2012): Evropské filmové ceny 2012

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
režisér, herec
Tomáš Luňák - Film: Evropské filmové ceny 2012
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tomáš Luňák - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tomáš Luňák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Evropské filmové ceny 2012":
(*1945) Helen Mirren

(*1930) Jean-Louis Trintignant

(*1965) Sergi López

(*1941) Bernardo Bertolucci

(*1949) Jim Sheridan

(*1945) Wim Wenders

(*1942) Michael Haneke

(*1969) Thomas Vinterberg

(*1969) Danis Tanović

(*1931) Paolo Taviani

(*1929) Vittorio Taviani

(*1932) Carlos Saura

(*1975) Maciej Stuhr

(*1965) Mads Mikkelsen

(*1940) Michael Gambon

(*1946) Marisa Paredes

(*1969) Kim Rossi Stuart

(*1927) Emmanuelle Riva

(*1974) Thure Lindhardt

(*1971) Amira Casar

(*1972) Alexej Popogrebskij

(*1960) Christian Petzold

(*1976) Carice van Houten

(*1977) Caterina Murino

(*1965) Anke Engelke

(*1986) Grigorij Dobrygin

(*1958) Sean Bobbitt

(*1959) Margarete Tiesel

(*1979) Andrei Claude



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
6°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
11°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
18°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
18°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
21°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
13°42’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Rak
15°36’
Váhy
28°19’
UranUran:
Váhy
25°07’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Střelec
6°52’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Váhy
5°33’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°08’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°12’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Beran
24°02’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »