panna

Tomáš Luňák
(2011): Alois Nebel

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
režisér, herec
Tomáš Luňák - Film: Alois Nebel
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tomáš Luňák - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tomáš Luňák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Alois Nebel":
(*1948) Ján Sedal

(*1962) Karel Roden

(*1964) Ivan Trojan

(*1939) Alois Švehlík

(*1971) Marek Daniel

(*1957) Marie Ludvíková

(*1951) Miroslav Krobot

(*1971) Klára Melíšková

(*1989) Tereza Voříšková

(*1970) Martin Myšička

(*1972) Tobiáš Jirous

(*1972) Jaroslav Rudiš (scénárista)

(*1972) Jaroslav Rudiš (spisovatelská předloha)

(*1972) David Švehlík

(*1968) Leoš Noha

(*1945) Miloslav Maršálek

(*1971) Karel Zima

(*1973) Simona Babčáková

(*1966) Jan Vondráček

(*1952) Thomas Zielinski

(*1979) Václav Neužil ml.

(*1966) Ondřej Malý

(*1974) Michal Mareda

(*1958) Jiří Štrébl

(*1978) Lukáš Král

(*1979) Jan Holík

(*1984) Zuzana Stavná

(*1973) Jana Bílková



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
6°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
11°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
18°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
18°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
21°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
13°42’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Rak
15°36’
Váhy
16°40’
UranUran:
Váhy
25°07’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Střelec
6°52’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Váhy
5°33’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°08’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°12’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Beran
24°02’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »