vahy

Václav Havel
(2007): Papírový atentát

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.10. 1936 - 15:00h
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 75 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
bývalý prezident, dramatik, spisovatel
Václav Havel - Film: Papírový atentát
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Havel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Šedá zóna (TV seriál)
(2015) - Česká cesta
(2015) - Václav Havel 2015
(2014) - Život podle Václava Havla
(2014) - The New York Review of Books: 50 let
(2014) - Olga
(2014) - Magický hlas rebelky
(2014) - Fenomén Underground (TV seriál)
(2014) - Evangelium podle Brabence
(2013) - Náš Vašek - O moci bezmocných
(2013) - Ivan Havel: Pozdní sběr
(2012) - Věra Čáslavská jde na Blaník aneb gratulace k narozeninám
(2012) - Poslední vzkazy Václava Havla
(2012) - 04826 Jirous
(2012) - V objetí dalajlamy
(2012) - Věra 68
(2012) - Tvoje slza, můj déšť: Přítomnost Arnošta Lustiga
(2012) - Rok bez Magora
(2012) - Pražský Hrad Václava Havla II.
(2011) - Václav Havel a Dominik Duka: společný výslech
(2011) - Originální videojournal
(2011) - Zelení aneb příběhy ze stranického života
(2011) - Pašie v Európe
(2011) - Můj otec George Voskovec
(2011) - Jiří Suchý...v takový krásný společnosti
(2011) - Inventura Febia: Václav Havel versus Václav Klaus
(2011) - Inventura Febia: Olga a Dagmar Havlové
(2011) - Film o filmu Odcházení
(2011) - Divadlo Svoboda
(2011) - Češi v krizi v poločase
(2011) - Cena Jindřicha Chalupeckého
(2011) - Odcházení
(2011) - Czech Made Man
(2010) - Velké politické retro
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Česká miss
(2010) - 89 minut s českým divadlem
(2010) - 13. komnata Jana Kašpara
(2010) - Václav Havel, vězeň číslo 9658
(2010) - Oko nad Prahou
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Česko na provázku
(2009) - Na slovíčko
(2009) - Evropský manuál
(2009) - Český lev 2008
(2009) - 13. komnata Marty Kubišové
(2009) - Zapomenutý svět komunismu
(2009) - Václav Havel, věčný buřič
(2009) - Václav Havel, Praha - Hrad
(2009) - Václav Havel: moje Praha
(2009) - Už je to tady (koncert)
(2009) - Revoluce: Záblesk minulosti
(2009) - Proces s Plastic People
(2009) - Pocta Slobode (koncert)
(2009) - Občan Havel přikuluje
(2009) - Občan Havel - Krize, Odcházení
(2009) - Občan Havel - Kandidát, Dusno
(2009) - Krajina osudu
(2009) - Děti našich rodičů aneb Jak se kalifornský surfař naučil mít rád Československo
(2009) - Dalajlamovo poselství
(2009) - Cirkus Havel
(2008) - Vzkaz
(2008) - Srpnová noc
(2008) - Interview B.T.
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - 13. komnata Pavla Landovského
(2008) - 13. komnata Bořka Šípka
(2008) - 13. komnata Antonína Gondolána
(2008) - Život mezi Schönfeldem a Tigridem
(2008) - VIZE 97
(2008) - V hlavní roli Gustáv Husák
(2008) - Poselství Jana Palacha
(2008) - Oběť nejvyšší
(2008) - Naše jediná jistota je, že všechno dobře dopadne
(2008) - Karel Čapek a jeho obyčejný svět
(2008) - Générations 68
(2008) - Anatomie gagu
(2007) - 13. komnata Jiřiny Šiklové
(2007) - Vládneme, nerušit
(2007) - Papírový atentát
(2007) - Občan Havel
(2007) - Labyrintem k revoluci
(2006) - Ženy Charty 77
(2006) - Ceny Thálie 2005
(2006) - 13. komnata Pavla Koláře
(2006) - Srdce nad Hradem
(2006) - Paní Olga
(2006) - Labyrintem revoluce (TV seriál)
(2006) - Hammer & Tickle
(2006) - Fenomén Hrádeček aneb Duchové pod Břečtejnem
(2005) - Ceny Thálie 2004
(2005) - 13. komnata Jaroslava Hutky
(2005) - Občan Václav Havel jede na dovolenou
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Otázky Václava Moravce
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Opera hokejdo
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Český Woodstock
(2004) - Horem pádem
(2003) - Václav Havel
(2003) - Samizdat (TV seriál)
(2003) - Prezidentova račí chůze
(2003) - O cestě na hrad a zase zpátky
(2002) - Síla lidskosti - Nicholas Winton
(2002) - Ředitel zeměkoule
(2002) - Prevzatie moci
(2002) - The Burning Wall
(2001) - Zpráva o stavu světa
(2001) - V žáru moci
(2001) - Předčasná úmrtí (TV seriál)
(2001) - Noční hovory s matkou
(2001) - Milan Hlavsa a Plastic People of the Universe
(2001) - Mejla
(2001) - Literárky - Zápas o mantinely
(2001) - Lesk a bída země České
(2001) - Chaos
(2001) - Hry prachu
(2001) - Dick Francis
(2001) - Alfréd Radok
(2000) - Zblízka Josef Topol
(2000) - Tenkrát 2 - Šance pro Slovensko
(2000) - Fišer alias Bondy II
(2000) - Ekohistorie
(2000) - Bohemia docta aneb Labyrint světa a lusthauz srdce
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Wroclaw 99 minus deset
(1999) - Vis Magor - Poema o básníkovi
(1999) - Fenomén Kohout
(1998) - Na plovárně
(1998) - Kotel
(1998) - Studená válka (TV seriál)
(1998) - Sedmnáct měsíců Dagmar Havlové
(1998) - Prostory Theodora Pištěka
(1998) - Lou Reed!
(1997) - Rozhovor na sklonku léta
(1996) - Devět presidentů Miloše Zábranského
(1996) - Co dělat?
(1996) - A znovu Žebrácká opera
(1996) - Kamenný most
(1995) - Chyba aneb muž ze seznamu
(1995) - Kresleno z paměti
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Co jste dělali v listopadu?
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Vision 2000
(1993) - Václav Havel - česká pohádka
(1993) - Curious: The Velvet Underground in Europe
(1992) - Nový Hyperion aneb Volnost, rovnost, bratrství
(1991) - Z očí do očí
(1991) - Proč Havel?
(1991) - Fragmenty nežných dní
(1991) - Beyond Hate
(1990) - Ztroskotanci a samozvanci
(1990) - Z Afriky do Plzně
(1990) - Prezidenti
(1990) - Marta Kubišová 1990 (koncert)
(1990) - Kanadská setkání
(1990) - Havel
(1990) - Frank Zappa v Praze
(1990) - Cesty Václava Havla
(1989) - Volba prezidenta
(1989) - Něžná revoluce
(1989) - Koncert pro všechny slušný lidi (koncert)
(1989) - Jeden den Václava Havla
(1986) - Dopisy Olze
(1969) - Tryzna
(1966) - Příležitost promluvit
(1966) - Mlha
(1965) - Každý mladý muž

Václav Havel - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Havel - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Papírový atentát":
(*1975) Radim Procházka (producent)

(*1975) Radim Procházka (scénárista)

(*1975) Radim Procházka (režisér)

(*1941) Václav Klaus

(*1944) Miloš Zeman

(*1944) Václav Bělohradský

(*1953) Jan Ruml

(*1966) Vladimír Mlynář



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
12°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
17°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
3°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
8°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
5°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
18°55’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Ryby
17°24’
Lev
24°26’
UranUran:
Býk
8°35’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Panna
17°27’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Rak
28°37’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°10’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Štír
0°16’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Blíženci
23°21’
Vodnář
7°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Vodnář
0°23’
4. IC:
Blíženci
0°38’
7. DSC:
Lev
0°23’
10. MC:
Střelec
0°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Cruise
(*1962) herec

Dánsko Connie Nielsen
(*1965) herečka

Česká republika Jana Švandová
(*1947) herečka

Austrálie Julian Assange
(*1971) programátor, internetový aktivista, zakladatel serveru Wikileaks

Česká republika Petr Chobot
(*1967) cestovatel, šaman, guru


Zítra slaví narozeniny
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jim Morrison
(*1943 - 1971) zpěvák, muzikant, básník

Francie André Citroën
(*1878 - 1935) průmyslník, automobilový průkopník

Česká republika Emil Kolben
(*1862 - 1943) jeden z nejvýznamnějších podnikatelů meziválečného československa

Slovensko Ivan Palúch
(*1940 - 2015) herec

Itálie Paolo Villaggio
(*1932 - 2017) herec, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »