strelec

Vilém Werner
(1940): Druhá směna

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista
Vilém Werner - Film: Druhá směna
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1940, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1940 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Vilém Werner - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Vilém Werner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Druhá směna":
(*1912) Vlasta Fabianová

(*1892) Karel Černý

(*1896) Zdeněk Štěpánek

(*1888) Jaroslav Vojta

(*1899) Eman Fiala

(*1907) Ladislav Boháč

(*1924) Vladimír Salač

(*1899) Jindřich Plachta

(*1902) Martin Frič (režisér)

(*1903) Karel Steklý (scénárista)

(*1895) František Kreuzmann st.

(*1906) Bohuš Záhorský

(*1906) Miloš Nedbal

(*1901) Vítězslav Boček

(*1883) Alois Dvorský

(*1899) Ladislav Struna

(*1888) František Roland

(*1895) Jan W. Speerger

(*1910) Miroslav Svoboda

(*1908) Karel Beníško

(*1898) Karel Postranecký

(*1884) Karel Dostal

(*1876) Vladimír Smíchovský

(*1898) Ladislav Kulhánek

(*1913) Jarmila Holmová

(*1898) Bolek Prchal

(*1899) Jaroslav Orlický

(*1910) Vilém Pfeiffer

(*1908) Antonín Zacpal

(*1895) Miloš Smatek (hudební skladatel)

(*1896) Jaroslav Blažek (kameraman)

(*1915) Jan Drda (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1940)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
16°55’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
15°59’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°20’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
17°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°59’
Beran
1°12’
SaturnSaturn:
Váhy
11°08’
Beran
24°26’
UranUran:
Štír
8°48’
Býk
18°15’
NeptunNeptun:
Blíženci
9°42’
Panna
25°30’
PlutoPluto:
Blíženci
8°40’
Lev
2°14’
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°44’
Váhy
25°31’
Černá LunaLilith:
Štír
16°58’
Ryby
12°03’
CheirónCheirón:
Panna
3°53’
Rak
17°32’

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »