strelec

Vilém Werner
(1932): Právo na hřích

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista
Vilém Werner - Film: Právo na hřích
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1932, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1932 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Vilém Werner - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Vilém Werner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Právo na hřích":
(*1885) Zdeňka Baldová

(*1911) Helena Bušová

(*1912) Truda Grosslichtová

(*1902) Marie Grossová

(*1898) Jindra Hermanová

(*1914) Hana Vítová

(*1911) Darja Hajská

(*1893) Přemysl Pražský

(*1890) Vladimír Slavínský (režisér)

(*1890) Vladimír Slavínský (scénárista)

(*1909) Antonín Zelenka (střihač)

(*1905) Jára Pospíšil

(*1888) Josef Příhoda

(*1895) Jan W. Speerger

(*1882) Helena Monczáková

(*1879) Luigi Hofman

(*1869) Josef Oliak

(*1901) Václav Pecián

(*1894) Josef Zora (zvukař)

(*1893) Saša Razov

(*1901) Josef Neuberg (scénárista)

(*1868) Antonín Vaverka

(*1872) František Tichý (scénárista)

(*1901) Josef Kumok (hudební skladatel)

(*1897) Joža Jauris

(*1902) K. V. Marek

(*1908) Nina Ninon

(*1907) Jan Stallich (kameraman)

(*1896) Jaroslav Blažek (kameraman)



Tranzitní horoskop (1932)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
16°55’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
15°59’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°20’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
17°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°59’
Lev
21°47’
SaturnSaturn:
Váhy
11°08’
Kozoroh
23°48’
UranUran:
Štír
8°48’
Beran
15°27’
NeptunNeptun:
Blíženci
9°42’
Panna
7°51’
PlutoPluto:
Blíženci
8°40’
Rak
21°18’
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°44’
Beran
0°15’
Černá LunaLilith:
Štír
16°58’
Beran
16°21’
CheirónCheirón:
Panna
3°53’
Býk
19°01’

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »