strelec

Vilém Werner
(1943): Šťastnou cestu

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista
Vilém Werner - Film: Šťastnou cestu
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1943, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1943 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Vilém Werner - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Vilém Werner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Šťastnou cestu":
(*1922) Stella Zázvorková

(*1926) Jana Dítětová

(*1908) Nelly Gaierová

(*1912) Nataša Gollová

(*1889) Anna Steimarová

(*1912) Jiřina Štěpničková

(*1898) Meda Valentová

(*1914) Hana Vítová

(*1911) Darja Hajská

(*1923) Strýček Jedlička

(*1889) Eduard Kohout

(*1907) F. X. Mlejnek

(*1920) Zdeněk Řehoř

(*1907) Zdeněk Šavrda

(*1905) Vladimír Hlavatý

(*1906) Ladislav Pešek

(*1901) Jaroslav Marvan

(*1911) Otakar Vávra (scénárista)

(*1911) Otakar Vávra (režisér)

(*1909) Antonín Zelenka (střihač)

(*1895) František Kreuzmann st.

(*1906) Bohuš Záhorský

(*1896) Vladimír Pospíšil-Born

(*1887) Míla Pačová

(*1891) Gustav Hilmar

(*1910) Adina Mandlová

(*1899) Otomar Korbelář

(*1884) Marie Rýdlová

(*1901) Vítězslav Boček

(*1896) František Klika

(*1901) Jindřich Láznička

(*1915) Vítězslav Vejražka

(*1890) Antonín Kandert

(*1900) Vladimír Řepa

(*1889) Ella Nollová

(*1901) Václav Pecián

(*1894) Karel Němec

(*1892) Doďa Pražský

(*1905) Ladislav Janeček

(*1888) Antonín Jirsa

(*1897) Alois Peterka

(*1888) Ferdinand Jarkovský

(*1899) Jaroslav Orlický

(*1909) Karel Hradilák

(*1889) Julius Baťha

(*1902) Míla Svoboda

(*1923) Otto Kinský

(*1907) Jiří Srnka (hudební skladatel)

(*1908) Ferdinand Pečenka (kameraman)



Tranzitní horoskop (1943)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
16°55’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
15°59’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°20’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
17°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°59’
Rak
21°30’
SaturnSaturn:
Váhy
11°08’
Blíženci
6°44’
UranUran:
Štír
8°48’
Blíženci
1°09’
NeptunNeptun:
Blíženci
9°42’
Váhy
2°03’
PlutoPluto:
Blíženci
8°40’
Lev
6°39’
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°44’
Lev
27°29’
Černá LunaLilith:
Štír
16°58’
Rak
14°09’
CheirónCheirón:
Panna
3°53’
Lev
29°03’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »