lev

Vlasta Korec
(1996): To je fór

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1972 (?)
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec, moderátor
Vlasta Korec - Film: To je fór
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Vlasta Korec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "To je fór":
(*1960) Ivana Andrlová

(*1949) Ota Jirák

(*1935) Rudolf Jelínek

(*1943) Jiří Wimmer

(*1955) Mojmír Maděrič

(*1952) Petra Janů

(*1942) Jan Vyčítal

(*1941) Jan Antonín Pacák

(*1945) Ondřej Suchý

(*1940) Radim Uzel

(*1949) Ludmila Zábršová-Molínová

(*1956) Václav Faltus



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
27°33’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
5°50’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
10°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
11°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
3°28’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
28°31’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Blíženci
18°57’
Ryby
19°25’
UranUran:
Váhy
15°41’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Střelec
2°29’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Váhy
0°37’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
24°19’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Štír
19°58’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Beran
16°57’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) herečka

Česká republika Michal Dlouhý
(*1968) herec

Česká republika Petra Martincová
(*1968) herečka, moderátorka

Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) režisér, scénárista, spisovatel

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1934) režisér


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) herec

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) umělec, malíř a sochař popartu

Česká republika Jiří Krytinář
(*1947 - 2015) nejmenší český herec s výškou 124 cm

Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) kreslíř, ilustrátor, umělec, autor komiksů, tvůrce postav Addamsovy rodiny

Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) vynálezce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »