lev

Vlasta Korec
(2012): Srdce pro děti 2012

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1972 (?)
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec, moderátor
Vlasta Korec - Film: Srdce pro děti 2012
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Vlasta Korec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Srdce pro děti 2012":
(*1939) Karel Gott

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1961) Pavel Kříž

(*1963) David Matásek

(*1952) Jitka Smutná

(*1978) Jitka Ježková

(*1941) Marie Rottrová

(*1946) Hana Zagorová

(*1956) Vlasta Žehrová

(*1938) Jiří Krampol

(*1958) Dana Batulková

(*1964) Miroslav Etzler

(*1962) Radoslava Stupková-Boháčová

(*1964) Veronika Jeníková

(*1975) Jan Zadražil

(*1971) Kamila Špráchalová

(*1980) Libor Bouček

(*1976) Tereza Kostková

(*1971) Igor Chmela

(*1961) Jitka Sedláčková

(*1977) Iva Kubelková

(*1974) Viktor Limr

(*1981) Olga Lounová

(*1950) Jitka Zelenková

(*1993) Ewa Farna

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1975) Pavel Batěk

(*1978) Martina Gavriely

(*1974) Jaro Slávik

(*1967) Petr Kolář

(*1987) Roman Buťa

(*1965) Josef Vojtek



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
27°33’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
5°50’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
10°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
11°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
3°28’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
28°31’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Blíženci
18°57’
Váhy
28°19’
UranUran:
Váhy
15°41’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Střelec
2°29’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Váhy
0°37’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
24°19’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Štír
19°58’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Beran
16°57’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »