lev

Alfréd Aczel
(1989): Pohotovosť

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1967 (?)
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec
Alfréd Aczel - Film: Pohotovosť
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Alfréd Aczel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pohotovosť":
(*1940) Adela Gáborová

(*1967) Richard Stanke

(*1956) Ján Kroner

(*1942) František Desset

(*1969) Roman Pomajbo

(*1934) Teodor Piovarči

(*1946) František Kovár

(*1925) Ján Lacko (režisér)

(*1962) Michal Gučík

(*1936) Leopold Haverl

(*1928) Ján Kramár

(*1931) Juraj Sarvaš

(*1943) Juraj Slezáček

(*1950) Alfréd Swan

(*1961) Pavol Topoľský

(*1957) Štefan Bučko

(*1954) Iveta Kožková

(*1967) Andy Kraus



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
16°12’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
1°27’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
1°00’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
13°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
10°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
15°41’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Beran
12°15’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Panna
22°25’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Štír
21°35’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Panna
19°12’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Býk
1°38’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Beran
25°08’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Ryby
29°14’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Vláčil
(*1924 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Karel Svoboda
(*1938 - 2007) herec, skladatel

Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) básník, dramatik a esejista

Česká republika Ema Destinnová
(*1878 - 1930) česká operní pěvkyně

Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949) důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »