panna

Andrej Šilan
(1965): Obchod na korze

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jurgów
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Andrej Šilan - Film: Obchod na korze
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1965, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1965 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Andrej Šilan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Obchod na korze":
(*1924) Jozef Kroner

(*1923) Hana Slivková

(*1935) Elena Pappová-Zvaríková

(*1934) Juraj Herz

(*1918) Ján Kadár (režisér)

(*1910) Elmar Klos (režisér)

(*1899) Ida Kamińska

(*1916) Alojz Kramár

(*1906) Martin Gregor

(*1923) Mikuláš Ladižinský

(*1905) Adam Matejka

(*1930) František Papp

(*1937) Milan Drotár

(*1927) Ladislav Fecko

(*1921) František Zvarík

(*1914) Vladimír Novotný (kameraman)

(*1917) Luise Grossová

(*1943) Jozef Stražan

(*1904) Martin Hollý st.

(*1901) Eugen Senaj

(*1927) Anton Baláž

(*1919) Rudolf Hammer

(*1922) Zdeněk Liška (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1965)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
22°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
3°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
9°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
11°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
16°20’
Býk
16°14’
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°17’
Ryby
1°20’
UranUran:
Beran
14°12’
Panna
14°46’
NeptunNeptun:
Panna
4°03’
Štír
19°19’
PlutoPluto:
Rak
20°37’
Panna
16°16’
S.UzelS.Uzel:
Beran
25°15’
Blíženci
21°56’
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°55’
Kozoroh
9°12’
CheirónCheirón:
Býk
18°38’
Ryby
14°49’

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Francie Michèle Morgan
(*1920) herečka

Itálie Gioachino Rossini
(*1792) skladatel

Irán Ali Amiri
(*1980) herec, zpěvák

Česká republika Josef Svatopluk Machar
(*1864) básník, fejetonista

Spojené státy Ja Rule
(*1976) rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »