panna

B. B. King
(1999): V zajetí rocku

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Itta Bena, Mississippi
Země:
Věk:
† 89 let
Úmrtí:
14.5.2015 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
zpěvák, kytarista
B. B. King - Film: V zajetí rocku
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

B. B. King - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Music for Mandela
(2013) - Eric Clapton's Crossroads Guitar Festival 2013
(2013) - Born in Chicago
(2012) - Village Music: Last of the Great Record Stores
(2012) - Lead Belly: Life, Legend, Legacy
(2012) - BB King: The Life of Riley
(2012) - A.K.A. Doc Pomus
(2011) - B. B. King Live (koncert)
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2008) - Soul Power
(2007) - 10 Days Out: Blues from the Backroads
(2007) - Crossroads Guitar Festival (koncert)
(2005) - Buried Alive in the Blues
(2004) - Hudba duše
(2004) - Genius - Pocta Ray Charlesovi
(2004) - Crossroads Guitar Festival (koncert)
(2002) - Sounds of Memphis
(2001) - Die Zehn Gebote der Kreativität
(2001) - Say It Loud: A Celebration of Black Music in America (TV seriál)
(2001) - Příběh pop music (TV seriál)
(2001) - All Access: Front Row. Backstage. Live!
(2000) - A Very Special Christmas from Washington, D.C.
(2000) - The Jazz Channel Presents B.B. King (koncert)
(2000) - It's Only Rock 'n' Roll
(2000) - Here's to You, Charlie Brown: 50 Great Years
(1999) - Pavarotti & Friends 99 for Guatemala and Kosovo (koncert)
(1999) - Genghis Blues
(1999) - V zajetí rocku
(1998) - Na plovárně
(1998) - Blues Brothers 2000
(1997) - The Fifties (TV seriál)
(1996) - A Tribute to Stevie Ray Vaughan
(1996) - Muhammad Ali: Na vrcholu
(1995) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 7
(1995) - B.B. King: The Blues Summit
(1994) - B.B. King: Live at the Woodlands (koncert)
(1994) - The Songs of Six Families
(1993) - Apollo Theatre Hall of Fame
(1993) - Willie Nelson: The Big Six-0 (koncert)
(1993) - Srdce a duše
(1993) - Mr. Bluesman
(1992) - Saturday Night, Sunday Morning: The Travels of Gatemouth Moore
(1990) - You Don't Look 40, Charlie Brown
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - U2: LoveTown (koncert)
(1988) - U2: Rattle and Hum (koncert)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1985) - Live Aid (koncert)
(1985) - Špióni jako my
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1980) - Elvis Presley - Die frühen Jahre
(1979) - The Captain & Tennille Songbook
(1979) - The Crystal Gayle Special
(1975) - Give My Poor Heart Ease
(1974) - Sing Sing Thanksgiving (koncert)
(1974) - B.B. King: Live in Africa (koncert)
(1973) - Le Blues entre les dents
(1971) - Medicine Ball Caravan
(1971) - Dynamite Chicken
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Barbara McNair Show
(1969) - Della
Spoluherci ve filmu "V zajetí rocku":
(*1928) James Coburn

(*1928) James Garner

(*1963) Frank Whaley

(*1977) Maggie Gyllenhaal

(*1950) Kathy Baker

(*1956) Dana Delany

(*1947) Gerald McRaney

(*1936) Troy Donahue

(*1942) Jimmie Ray Weeks

(*1944) Leo Burmester

(*1933) Edd Byrnes

(*1975) Thomas DeLonge

(*1972) Mark Hoppus

(*1971) Michael Weaver

(*1974) Bonnie Somerville

(*1978) Corri English

(*1964) Mark Christopher Lawrence

(*1937) Elinor Donahue

(*1956) Michael Wright

(*1968) Travis Fine

(*1939) Patrick Williams (hudební skladatel)

(*1972) Melissa Ponzio



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
23°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
4°04’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
6°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
0°29’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
22°04’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°46’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Štír
10°58’
Beran
26°46’
UranUran:
Ryby
23°30’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Lev
23°27’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Rak
14°34’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Lev
1°56’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Lev
0°24’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Beran
27°29’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Rudolph Valentino
(*1895 - 1926) herec

Česká republika Adolf Loos
(*1870 - 1933) architekt, purista

Česká republika Jiřina Šejbalová
(*1905 - 1981) herečka

Česká republika Miloslav Jágr
(*1927 - 1997) průmyslový výtvarník, malíř a ilustrátor, profesor VŠUP, režisér

Spojené státy Norman Wexler
(*1926 - 1999) spisovatel, scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »