lev

Boris Hybner
(2000): Hogo Fogo

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vyškov
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
2.4.2016 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
mim, herec, režisér, scenárista, pedagog
Boris Hybner - Film: Hogo Fogo
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Boris Hybner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 13. komnata Borise Hybnera
(2016) - Rudý kapitán
(2015) - LSD made in ČSSR
(2015) - Wilsonov
(2015) - Přístav (TV seriál)
(2015) - Marguerite
(2014) - Večer plný hvězd
(2014) - TýTý 2013
(2014) - Kancelář Blaník
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2012) - Rozhovory na konci světa
(2012) - Barování
(2012) - Probudím se včera
(2012) - Muž, který se směje
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Český lev 2009
(2010) - Ceny Thálie 2009
(2009) - Politická střelnice
(2009) - Peklo s princeznou
(2009) - Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
(2008) - U mě dobrý
(2008) - Fredy a Zlatovláska
(2006) - Táta jako máma (TV seriál)
(2006) - Rafťáci
(2006) - Poslední vlak
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - 13. komnata Borise Hybnera
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Mléčná dráha
(2003) - Kristova léta, dámy...
(2003) - Je to krásné, když vám přes noc vyroste na zahrádce cirkus
(2003) - Pupendo
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Prsten kohouta Alektrya
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Další, prosím!
(1999) - Věšák
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Pelíšky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1996) - Mňága - Happy End
(1995) - Horoskopičiny
(1992) - Turba ergo teatro
(1990) - Šaráda
(1989) - První sekunda
(1988) - Video a já
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Gagman (TV seriál)
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Někdo to rád horror (divadelní záznam)
(1984) - Bergman a Bergman, detektivní kancelář
(1983) - Straka v hrsti
(1983) - Modré z nebe
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1983) - Concerto Grosso (divadelní záznam)
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1981) - Malý televizní kabaret
(1979) - Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
(1979) - Letadlem do Karlových Varů
(1979) - Julek
(1978) - Kočičí princ
(1970) - Harakiri
(1969) - Záznam o posledních chvílích komické dvojice Clow a Hamm, pořízený v roce čtyřicátého výročí zvukového filmu
(1969) - Bludiště moci
(1968) - Údolie večných karaván
(1966) - Můj čas je tvůj čas je náš čas není čas

Boris Hybner - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Boris Hybner - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hogo Fogo":
(*1938) Petr Nárožný

(*1939) Karel Gott

(*1943) Václav Neckář

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1944) Marián Labuda st.

(*1965) Michal Suchánek

(*1949) Pavel Zedníček

(*1936) Helena Růžičková

(*1922) Stella Zázvorková

(*1965) Martin Dejdar

(*1943) Václav Postránecký

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1968) Kateřina Brožová

(*1929) Květa Fialová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1939) Eva Pilarová

(*1947) Jana Švandová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1955) Halina Pawlowská

(*1930) Josef Vinklář

(*1951) Boris Rösner

(*1945) Richard Tesařík

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1947) Juraj Kukura

(*1978) Miroslav Šimůnek

(*1932) Waldemar Matuška

(*1918) Miroslav Horníček

(*1966) Richard Genzer

(*1925) Karel Fiala

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1977) Natalia Oreiro

(*1976) Monika Absolonová

(*1962) Pavol Habera

(*1966) Lucie Bílá

(*1952) Petra Janů

(*1951) Adam Rezek (režisér)

(*1974) Jakub Wehrenberg

(*1947) Gabriela Beňačková

(*1970) Dalibor Gondík

(*1943) Karel Černoch

(*1965) Petr Rychlý

(*1972) Roman Vojtek

(*1954) Věra Bílá

(*1976) Petr Vondráček

(*1947) Petr Novotný

(*1945) Karel Šíp

(*1945) Vladimír Železný

(*1947) Martin Vačkář

(*1928) Yvetta Simonová

(*1942) Petr Janda

(*1942) Karel Vágner

(*1948) Olga Blechová-Matušková

(*1966) Lenka Slepičková-Hornová

(*1973) Aleš Háma

(*1965) Zuzana Slavíková

(*1968) Daniel Hůlka

(*1947) Jan Rosák

(*1967) Leona Machálková

(*1974) Jana Štefánková

(*1954) Radek John

(*1978) Lucie Borhyová

(*1956) Štefan Margita

(*1985) Markéta Jakšlová

(*1963) Bára Basiková

(*1967) Pavel Zuna

(*1974) Pavel Poulíček

(*1979) Jana Fabiánová

(*1943) Peter Lipa

(*1965) Petr Muk

(*1970) Ilona Csáková

(*1962) Janek Ledecký

(*1961) Martin Maxa

(*1960) Michal David

(*1967) Ludmila Peterková

(*1973) Pavel Šporcl

(*1952) Oskar Petr

(*1948) Oldřich Říha

(*1960) Věra Martinová

(*1951) Marcela Holanová

(*1968) Michal Penk

(*1976) Martin Kocián

(*1978) Václav Jelínek

(*1979) Aleš Lehký

(*1976) David Škach

(*1947) Vladimír Tesařík

(*1973) Aleš Valenta

(*1959) Jakub Smolík

(*1948) Kristián Kodet



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
12°39’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
20°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
28°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
11°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
16°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
15°07’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Býk
27°24’
Býk
10°23’
UranUran:
Býk
29°56’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Panna
25°50’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Lev
4°10’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Panna
24°42’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Býk
16°39’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Lev
5°45’
Střelec
11°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »