kozoroh

Chris Wiggins
(1999): Redwall (TV seriál)

Narození:
Místo:
Blackpool, Anglie
Země:
Věk:
87 let
Chris Wiggins - Film: Redwall (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Chris Wiggins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
(2005) - Naši otcové
(2005) - Four Minutes
(2003) - Pianistova dcera
(2002) - Franklinovy kouzelné Vánoce
(2001) - Pecola (TV seriál)
(2000) - Redwall: The Movie
(2000) - Mattimeo: A Tale of Redwall (TV seriál)
(1999) - Redwall (TV seriál)
(1999) - Babar král slonů
(1998) - Svědectví krve
(1998) - Pippi Longstocking (TV seriál)
(1998) - Obhájci: Nenávist
(1998) - Bouřlivý mys
(1998) - Birdz (TV seriál)
(1996) - Windsorský protokol
(1996) - Sins of Silence
(1995) - Hlasy ze zamčeného pokoje
(1995) - Černý lišák 2: Cena za mír
(1995) - Černý lišák 1
(1995) - Butterbox Babies
(1992) - Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
(1992) - A Cry in the Night
(1991) - Mark Twain and Me
(1991) - Manželské rošády
(1989) - Divided Loyalties
(1989) - Babar hrdinou
(1989) - Babar (TV seriál)
(1987) - Pátek třináctého (TV seriál)
(1987) - Mariah (TV seriál)
(1987) - The Liberators
(1987) - Ford: Muž a stroj
(1987) - Dinosaucers (TV seriál)
(1986) - Starostliví medvídkové 2
(1985) - Starostliví medvídci (TV seriál)
(1985) - Jimmy Valentine
(1984) - Strawberry Shortcake Meets the Berrykins
(1984) - Chlapec ze zátoky
(1983) - Strawberry Shortcake: A Housewarming Suprise
(1983) - Rock & Rule
(1983) - Cook a Peary: Boj o severní pól
(1983) - A Case of Libel
(1982) - Příšery
(1981) - Escape from Iran: The Canadian Caper
(1981) - Billy Goat's Bluff (Korza Dereza)
(1980) - The Courage of Kavik, The Wolf Dog
(1979) - Vražda na úrovni
(1979) - Rozhněvaný muž
(1979) - Riel
(1979) - Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
(1979) - Intergalactic Thanksgiving
(1979) - Fish Hawk
(1979) - An American Christmas Carol
(1978) - Voice of the Fugitive
(1978) - Two Solitudes
(1978) - Hazardní hra
(1977) - Welcome to Blood City
(1977) - Proč střílet učitele
(1976) - Swiss Family Robinson (TV seriál)
(1974) - The National Dream: Building the Impossible Railway (TV seriál)
(1973) - Znak Neptuna
(1973) - Tom Sawyer
(1971) - Paul Bernard, Psychiatrist (TV seriál)
(1970) - Grizzly král hor
(1968) - The Best Damn Fiddler from Calabogie to Kaladar
(1967) - Spider-Man (TV seriál)
(1967) - Hatch's Mill (TV seriál)
(1966) - Rocket Robin Hood (TV seriál)
(1966) - A Question of Identity: War of 1812
(1966) - Once Upon a Prime Time
(1966) - Mighty Thor (TV seriál)
(1966) - The Marvel Superheroes (TV seriál)
(1966) - Julius Caesar
(1964) - Moment of Truth (TV seriál)
(1962) - Vacation Time (TV seriál)
(1961) - William Lyon Mackenzie: A Friend to His Country
Spoluherci ve filmu "Redwall (TV seriál)":
(*1985) Alison Pill

(*1973) Alyson Court

(*1945) Janet Wright

(*1989) Marc Donato

(*1946) Wayne Robson



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°20’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
20°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
7°02’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
7°14’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
12°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
14°33’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Kozoroh
15°11’
Beran
26°46’
UranUran:
Beran
11°40’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Panna
5°26’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Rak
19°44’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Beran
18°56’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Ryby
7°12’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Býk
14°03’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »