vahy

Denis Lacho
(2009): Mejdan roku z obýváku

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1993 (?)
Země:
Věk:
26 let
Povolání:
zpěvák, finalista československé superstar
Denis Lacho - Film: Mejdan roku z obýváku
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Denis Lacho - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mejdan roku z obýváku":
(*1971) Jan Pecha (režisér)

(*1961) Jiří Babica

(*1978) Lucie Borhyová

(*1974) Rey Koranteng



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
29°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
0°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
21°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
8°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
17°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
25°56’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°39’
Panna
21°45’
UranUran:
Kozoroh
18°29’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Kozoroh
18°30’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Štír
24°24’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
4°49’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Beran
11°28’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Panna
5°53’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Velká Británie Alec Guinness
(*1914) herec

Francie Serge Gainsbourg
(*1928) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Německo Michael Fassbender
(*1977) herec

Itálie Giacomo Casanova
(*1725) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Dánsko Hans Christian Andersen
(*1805) největší evropský pohádkář


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Eddie Murphy
(*1961) herec, scénárista, režisér, zpěvák

Spojené státy Alec Baldwin
(*1958) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Marlon Brando
(*1924) herec

Spojené státy Doris Day
(*1922) herečka

Spojené státy Jennie Garth
(*1972) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Boris Hybner
(*1941 - 2016) mim, herec, režisér, scenárista, pedagog

Polsko papež Jan Pavel II.
(*1920 - 2005) 264. papež

Spojené státy Samuel F. B. Morse
(*1791 - 1872) vynálezce morseovy abecedy a telegrafu, sochař, malíř

Irsko Milo O'Shea
(*1926 - 2013) herec

Německo Paul Heyse
(*1830 - 1914) básník, prozaik, dramatik a překladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »