vahy

Derek Jacobi
(1974): Krycí název Oděsa

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.10. 1938 - 04:00h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
80 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Derek Jacobi - Film: Krycí název Oděsa
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1974, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1974 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Derek Jacobi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Broadway: Beyond the Golden Age
(2016) - An Electric Samurai in London
(2016) - Hippie Hippie Shake
(2015) - Shakespeare in Practice: Muse of Fire
(2015) - Popelka
(2014) - Grace, kněžna monacká
(2014) - Effie Gray
(2013) - Muse of Fire
(2013) - Dangerous Edge: A Life of Graham Greene
(2013) - Vicious (TV seriál)
(2013) - Of Corset's Mine
(2012) - Last Will & Testament
(2012) - Titanic - krev a ocel (TV seriál)
(2012) - StringCaesar
(2012) - Last Tango in Halifax (TV seriál)
(2012) - Cloud Cuckoo Land
(2011) - Through the Weeping Glass: On the Consolations of Life Everlasting (Limbos & Afterbreezes in the Mütter Museum)
(2011) - There Be Dragons
(2011) - Můj týden s Marilyn
(2011) - King Lear (divadelní záznam)
(2011) - Ironclad
(2011) - The Halloween Kid
(2011) - Capture Anthologies: The Dimensions of Self
(2011) - Borgiové (TV seriál)
(2011) - Anonym
(2010) - Život po životě
(2010) - Válka Joea Maddisona
(2010) - Králova řeč
(2009) - National Parks, The: America's Best Idea (TV seriál)
(2009) - Morris: A Life with Bells On
(2009) - Margot
(2009) - Finální hra
(2008) - The Story of the Costume Drama (TV seriál)
(2008) - One of Those Days
(2008) - Okamžik vzkříšení
(2008) - Masterpiece Contemporary (TV seriál)
(2008) - Diamanty (TV seriál)
(2008) - Banda amatérů
(2007) - Zlatý kompas
(2007) - The Riddle
(2007) - The Old Curiosity Shop
(2007) - Mist: Sheepdog Tales (TV seriál)
(2007) - In the Night Garden (TV seriál)
(2007) - Guantanamero
(2007) - Anastezsi
(2007) - Airlock, or How to Say Goodbye in Space
(2006) - Underworld: Evolution
(2006) - Pinochet in Suburbia
(2006) - Mist: The Tale of a Sheepdog Puppy
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2005) - Kouzelná chůva Nanny McPhee
(2004) - Strings
(2004) - Slečna Marplová: Vražda na faře
(2004) - Sbohem, černý ptáku!
(2004) - The Long Firm
(2004) - London
(2003) - Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
(2003) - Mr. Ambassador
(2003) - Jindřich VIII.
(2003) - Doctor Who: Scream of the Shalka (TV seriál)
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - The Edwardian Country House (TV seriál)
(2002) - Stahující se mračna
(2002) - Revengers Tragedy
(2002) - Porota (TV seriál)
(2002) - Night's Noontime
(2002) - Dva muži šli do války
(2001) - Larry and Vivien: The Oliviers in Love
(2001) - Jazz (TV seriál)
(2001) - Vykradači hrobek
(2001) - Velký útěk
(2001) - Stíny mrtvých
(2001) - On Wings of Fire
(2001) - Gosford Park
(2001) - Dinosaur Hunters
(2001) - The Diaries of Vaslav Nijinsky
(2000) - Victoria Wood with All the Trimmings
(2000) - The Wyvern Mystery
(2000) - Vila na kopci
(2000) - Iásón a argonauti
(2000) - Gladiátor
(1999) - Molokai: The Story of Father Damien
(1999) - Flora Britannica (TV seriál)
(1998) - Láska prokletá
(1998) - Basil
(1998) - Animated Epics: Beowulf
(1996) - Al Pacino - Richard III.
(1996) - Witness Against Hitler
(1996) - Hamlet
(1996) - Breaking the Code
(1996) - Achilles
(1994) - Baseball (TV seriál)
(1994) - The Secret Garden
(1994) - Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
(1993) - Circle of Deceit
(1992) - Animating Shakespeare
(1992) - Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
(1992) - Aladdin
(1991) - Znovu po smrti
(1991) - Backstage at Masterpiece Theatre
(1990) - Discovering Hamlet
(1990) - The Civil War (TV seriál)
(1990) - The Storyteller: Greek Myths (TV seriál)
(1990) - The Fool
(1989) - Jindřich V.
(1988) - The Congress
(1988) - Malá Dorritka
(1988) - Desátý muž
(1987) - The Secret Garden
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - Mr Pye (TV seriál)
(1985) - The Statue of Liberty
(1985) - Cyrano z Bergeracu
(1983) - Enigma
(1982) - Zvoník od Matky Boží
(1982) - Tajemství N.I.M.H.
(1982) - Inside the Third Reich
(1981) - Inspektor Beck v Budapešti
(1981) - Charlotte
(1980) - Hamlet, princ dánský
(1979) - Lidský faktor
(1978) - Král Richard II.
(1978) - Dotek Medusy
(1977) - Philby, Burgess and Maclean
(1976) - Já, Claudius (TV seriál)
(1974) - The Pallisers (TV seriál)
(1974) - Krycí název Oděsa
(1973) - Šakal
(1973) - Blue Blood
(1972) - The Strauss Family (TV seriál)
(1970) - Three Sisters
(1968) - Interlude
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Much Ado About Nothing
(1965) - Othello
Spoluherci ve filmu "Krycí název Oděsa":
(*1938) Jon Voight

(*1930) Maximilian Schell

(*1922) Georg Marischka

(*1911) Ronald Neame (režisér)

(*1917) Hans Caninenberg

(*1928) Gunnar Möller

(*1926) Maria Schell

(*1936) Klaus Löwitsch

(*1912) Kurt Meisel

(*1926) Günter Meisner

(*1948) Andrew Lloyd Webber (hudební skladatel)

(*1915) Oswald Morris (kameraman)

(*1950) Mary Tamm



Tranzitní horoskop (1974)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
28°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
13°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
5°51’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
28°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
22°24’
Vodnář
14°31’
SaturnSaturn:
Beran
13°32’
Rak
0°30’
UranUran:
Býk
16°31’
Váhy
27°20’
NeptunNeptun:
Panna
22°12’
Střelec
8°21’
PlutoPluto:
Lev
1°28’
Váhy
6°48’
S.UzelS.Uzel:
Štír
18°38’
Střelec
27°53’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
23°14’
Kozoroh
15°24’
CheirónCheirón:
Rak
10°02’
Beran
16°23’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
29°49’
4. IC:
Střelec
29°46’
7. DSC:
Ryby
29°49’
10. MC:
Blíženci
29°46’

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »