beran

Dudley Moore
(1980): Herschel drtí faraony

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.4. 1935 - 18:30h
Místo:
Dagenham, Anglie
Země:
Věk:
† 66 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
27.3.2002 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec
Dudley Moore - Film: Herschel drtí faraony
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1980, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1980 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dudley Moore - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dudley Moore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Celebrating Laughter: The Life and Films of Colin Higgins
(2004) - Blake Edwards
(1998) - Wie man die Leute von ihrem Geld trennt
(1998) - The Fine Art of Separating People from Their Money
(1998) - The Mighty Kong
(1996) - Zmizení Kevina Johnsona
(1996) - Víkend
(1996) - Oskarův orchestr (TV seriál)
(1996) - My Universe Inside Out
(1995) - Antologie Beatles (TV seriál)
(1995) - Some Interesting Facts About Peter Cook
(1994) - Tátovy holky (TV seriál)
(1994) - Parallel Lives
(1993) - The Celebrity Guide to Entertaining
(1993) - Dudley (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství létající okurky
(1992) - Sveďte to na poslíčka
(1991) - Voices that Care
(1991) - Orchestra! (TV seriál)
(1990) - Life of Python
(1990) - Cvoci
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1989) - The Secret Policeman's Biggest Ball (divadelní záznam)
(1988) - Arthur 2: S ledem
(1987) - Like Father Like Son
(1986) - W.C. Fields: Straight Up
(1986) - Koneko monogatari
(1985) - Santa Claus: The Making of the Movie
(1985) - Santa Claus
(1984) - Sunday Night Live
(1984) - Nevěrně tvá
(1984) - Nejlepší obrana
(1984) - Micki + Maude
(1983) - Ready Steady Go, Volume 1
(1983) - Romantická komedie
(1983) - Nemocný láskou
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Šest týdnů
(1981) - An Audience with Dudley Moore
(1981) - The Muppets Go to the Movies
(1981) - Arthur
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1980) - Herschel drtí faraony
(1979) - 10
(1978) - Pes baskervillský
(1978) - Nečistá hra
(1976) - Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)
(1972) - Alice's Adventures in Wonderland
(1970) - Aquarius
(1969) - Obývací ložnice
(1969) - Na řvoucích strojích do Monte Carla
(1968) - Frost on Sunday
(1968) - 30 Is a Dangerous Age, Cynthia
(1968) - Goodbye Again (TV seriál)
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Okouzlený
(1966) - Nesprávná truhla
(1965) - The Bruce Forsyth Show
(1965) - Not Only... But Also (TV seriál)
(1965) - Flatland
(1964) - Beyond the Fringe
(1964) - The Hat
(1955) - Camera Three (TV seriál)
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "Herschel drtí faraony":
(*1940) Richard Pryor

(*1925) Walker Edmiston

(*1945) Brion James

(*1948) John Ritter

(*1952) Laraine Newman

(*1933) Dom DeLuise

(*1902) John Houseman

(*1942) Madeline Kahn

(*1930) James Coco

(*1907) Jack Gilford

(*1929) Richard B. Shull

(*1926) Sandy Ward

(*1947) Andrea Martin

(*1935) Paul Sand

(*1951) Lee Wilkof

(*1951) Tanya Boyd

(*1922) Frank Stanley (kameraman)

(*1939) Patrick Williams (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1980)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
28°43’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
8°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
20°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
4°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
11°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
20°53’
Panna
10°11’
SaturnSaturn:
Ryby
7°10’
Panna
26°59’
UranUran:
Býk
1°16’
Štír
24°04’
NeptunNeptun:
Panna
12°05’
Střelec
20°56’
PlutoPluto:
Rak
23°52’
Váhy
21°36’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°29’
Panna
1°52’
Černá LunaLilith:
Panna
0°28’
Panna
19°28’
CheirónCheirón:
Blíženci
7°02’
Býk
9°17’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
13°46’
4. IC:
Kozoroh
18°02’
7. DSC:
Beran
13°46’
10. MC:
Rak
18°02’

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »