lev

Eriq La Salle
(1989): Gideon Oliver (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Gideon Oliver (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Gideon Oliver (TV seriál)":
(*1950) William Sadler

(*1936) Louis Gossett Jr.

(*1959) Marcia Gay Harden

(*1966) Cynthia Nixon

(*1959) Anthony LaPaglia

(*1942) Kenneth Welsh

(*1964) Shari Headley

(*1938) Madge Sinclair

(*1948) George Mendeluk (režisér)

(*1959) Robert Knepper

(*1962) Jenny Wright

(*1960) Melissa Leo

(*1938) Tom Bower

(*1917) Kim Chan

(*1938) Arthur B. Rubinstein (hudební skladatel)

(*1950) Sam Hennings



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Lev
28°57’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Hong Kong Jackie Chan
(*1954) herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

Nový Zéland Russell Crowe
(*1964) herec, scénárista, zpěvák

Spojené státy James Garner
(*1928) herec

Spojené státy Francis Ford Coppola
(*1939) scenárista, režisér

Česká republika Lucie Bílá
(*1966) zpěvačka, muzikálová herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Graf
(*1950 - 2001) herec

Česká republika Václav Vydra st.
(*1876 - 1953) herec

Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935 - 2015) herec

Česká republika Jaroslav Havlíček
(*1896 - 1943) spisovatel, představitel psychologické prózy

Spojené státy Henry Ford
(*1863 - 1947) zakladatel automobilky Ford



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »