lev

Eriq La Salle
(1999): Chladnokrevná hra

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Chladnokrevná hra
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Chladnokrevná hra":
(*1970) Nicole Ari Parker

(*1956) Luis Guzmán

(*1965) D. J. Caruso (režisér)

(*1942) Kenneth Welsh

(*1946) Jayne Eastwood

(*1961) Sheila Kelley

(*1957) Jeff Rona (hudební skladatel)

(*1967) Judy Reyes

(*1961) Titus Welliver

(*1960) Christopher Cousins

(*1947) Linda Thorson



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Beran
26°46’
UranUran:
Lev
28°57’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902 - 1979) herec

Francie Coluche
(*1944 - 1986) herec, komik

Česká republika Filip Topol
(*1965 - 2013) herec, skladatel

Spojené státy James Bryan
(*1926 - 1960) automobilový závodník

Německo Götz George
(*1938 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »