lev

Eriq La Salle
(2010): Jak dobýt Ameriku (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jak dobýt Ameriku (TV seriál)":
(*1962) Gina Gershon

(*1951) Joe Pantoliano

(*1980) Eddie Kaye Thomas

(*1978) Shannyn Sossamon

(*1956) Luis Guzmán

(*1970) Martha Plimpton

(*1968) Joshua Marston (režisér)

(*1979) Lake Bell

(*1961) Nick Chinlund

(*1968) Ross Partridge

(*1984) Victor Rasuk

(*1978) Bryan Greenberg

(*1982) Cobie Smulders

(*1980) Samaire Armstrong

(*1980) Margarita Levieva

(*1982) Michael Carbonaro

(*1968) Andre Royo

(*1950) Joanna Gleason

(*1991) Nicole Patrick

(*1982) Kelly Kruger

(*1936) Miriam Colon

(*1984) Scott Mescudi

(*1979) James Ransone

(*1985) Natalie Gal

(*1953) Chuck Zito



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Váhy
4°31’
UranUran:
Lev
28°57’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »