panna

Jan Skopeček
(2005): Všechnopárty

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1925 (?)
Země:
Věk:
93 let
Povolání:
herec, dramatik
Jan Skopeček - Film: Všechnopárty
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Skopeček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Policejní historky
(2015) - Tajemství Rudolfa Hrušínského
(2014) - Tajemství Lubomíra Lipského
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Galashow 60
(2013) - 13. komnata Jana Skopečka
(2013) - Tělo slovem...
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Kameňák 4
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Definice lásky
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Nikomu jsem neublížil
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Vodník a Karolínka
(2010) - Odcházení (divadelní záznam)
(2010) - Dešťová víla
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - 2Bobule
(2009) - Peklo s princeznou
(2009) - Pamětnice
(2008) - Kryštof: Atentát (hudební videoklip)
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2008) - Na rozchodnou
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Bobule
(2007) - Předčasná úmrtí: Návraty
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Crash Road
(2005) - Všechnopárty
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Vítězství
(2005) - Trampoty vodníka Jakoubka
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Kameňák 3
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Pražské padělky
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(2003) - Kameňák
(2003) - Cesta byla suchá, místy mokrá
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Waterloo po česku
(2002) - Na psí knížku
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Gulášek
(2001) - Samota
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Policajti z předměstí (TV seriál)
(1999) - Ošklivá princezna
(1999) - Muž s duchem
(1999) - Jáma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Poslední vlak
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1998) - Císař a tambor
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1997) - Králův šašek
(1996) - Chladné srdce
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Zelňačka
(1995) - Playgirls II
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Příběh kriminálního rady
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Nexus
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1993) - Krvavý román
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Styď se, nebožtíku
(1992) - Lady Macbeth Mcenského újezdu
(1991) - Tedaldo a Elisa
(1991) - Muž, který neměl důvěru
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Koho ofoukne větříček
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Zlatá ulička
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Pane králi, jdeme z dáli
(1989) - O čarovné Laskonce (TV seriál)
(1989) - Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Pražské tajemství
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Milionová láska
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - '38
(1987) - Případ kapitána Bábovky (TV seriál)
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1987) - Copak je to za vojáka...
(1987) - Arabesky
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Návštěvní hodiny
(1986) - Manželství Mamerta Kalivody
(1986) - Kluk
(1986) - Hříšný Václav
(1986) - Dotyk zla
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Pohádka o Malíčkovi
(1985) - Podfuk
(1985) - Boty
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - S čerty nejsou žerty
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1984) - Dům u tří vlaštoviček
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Princezny na trvalou
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Hrom do kapelníka
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1983) - Duch soudce Pauknera
(1983) - Díra ve zdi
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Od vraždy jenom krok ke lži
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - Čertovy kameny
(1981) - Zpěv naděje
(1981) - Zkouška
(1981) - Tajemství hradu v Karpatech
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Muzikanti (TV seriál)
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Snídaně v pánském pyžamu
(1980) - Signum laudis
(1980) - Romaneto
(1980) - Předjaří
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1980) - Každý má svůj stín
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Hezký štědrý večer
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Robinsoni z Kronborgu (TV seriál)
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Králova žena
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Proč jsou na obloze draci
(1977) - Mílaři
(1977) - Melouchář
(1977) - Honza málem králem
(1976) - Ženich uvízl
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Parta hic
(1976) - O třech vandrovnících
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Titul pro hrdinu
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Skopová kýta
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
(1974) - Drahé tety a já
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Výstřely v Mariánských Lázních
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Hroch
(1973) - Družina černého pera
(1972) - Záhada červeného pudru

Jan Skopeček - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Všechnopárty":
(*1951) Miroslav Donutil

(*1946) Arnošt Goldflam

(*1939) Karel Gott

(*1949) Bolek Polívka

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1949) Andrej Hryc

(*1931) Jiří Suchý

(*1941) Iva Janžurová

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1949) Eliška Balzerová

(*1954) Zdena Studenková

(*1948) Magda Vášáryová

(*1960) Ivana Andrlová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1967) Nela Boudová

(*1968) Kateřina Brožová

(*1963) Vilma Cibulková

(*1929) Květa Fialová

(*1976) Aňa Geislerová

(*1952) Hana Gregorová

(*1931) Hana Hegerová

(*1959) Eva Holubová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1958) Zora Jandová

(*1978) Jitka Ježková

(*1970) Barbora Kodetová

(*1946) Daniela Kolářová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1954) Jana Krausová

(*1942) Marta Kubišová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1950) Kamila Magálová

(*1971) Dana Morávková

(*1956) Dáda Patrasová

(*1955) Jana Paulová

(*1939) Eva Pilarová

(*1970) Hana Igonda Ševčíková

(*1923) Luba Skořepová

(*1934) Jana Štěpánková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1968) Tereza Brodská

(*1941) Pavlína Filipovská

(*1955) Halina Pawlowská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1942) Josef Dvořák

(*1947) Viktor Preiss

(*1965) Filip Renč

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1929) Ivan Vyskočil

(*1968) Michal Dlouhý

(*1943) Luděk Sobota

(*1947) Jiří Štěpnička

(*1949) Petra Černocká

(*1961) Jan Čenský

(*1978) Jaromír Nosek

(*1969) Dan Bárta

(*1941) Boris Hybner

(*1918) Jiří Krejčík

(*1945) Richard Tesařík

(*1966) Jiří Langmajer

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1934) Juraj Herz

(*1947) Juraj Kukura

(*1959) Maroš Kramár

(*1933) Luděk Munzar

(*1937) Jan Přeučil

(*1953) Antonín Procházka

(*1936) Jan Kačer

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1943) Petr Brukner

(*1945) Milan Kňažko

(*1932) Waldemar Matuška

(*1924) Ladislav Chudík

(*1941) Ladislav Frej st.

(*1973) Petr Jákl ml.

(*1974) Kateřina Hrachovcová-Herčíková

(*1971) Barbora Munzarová

(*1960) Marek Vašut

(*1947) Jiří Bartoška

(*1964) Jiří Pomeje

(*1930) František Filip

(*1951) Fero Fenič

(*1939) Dušan Klein

(*1941) Marie Poledňáková

(*1953) Zdeněk Troška

(*1930) Václav Vorlíček

(*1954) Zdeněk Zelenka

(*1977) Jan Budař

(*1971) Marek Daniel

(*1925) Karel Fiala

(*1976) Danica Jurčová



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
26°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
11°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
11°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
24°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°51’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Štír
11°15’
Rak
24°53’
UranUran:
Ryby
23°23’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Lev
23°33’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Rak
14°36’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Lev
1°46’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Lev
0°44’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Beran
27°22’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »