vodnar

John Williams
(1983): Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Floral Park, New York
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herec, skladatel
John Williams - Film: Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1983, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1983 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Williams - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2019) - Indiana Jones 5
(2017) - Robopocalypse
(2016) - Obr Dobr
(2015) - John Williams - filmová hudba (koncert)
(2015) - Star Wars: Síla se probouzí
(2013) - Zlodějka knih
(2013) - Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Skrytý klon
(2013) - Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Jediové útočí
(2013) - Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Hrozba Sithů
(2012) - Lincoln
(2012) - Angry Birds Star Wars Cinematic Trailer
(2011) - Válečný kůň
(2011) - Tintinova dobrodružství
(2008) - A Timeless Call
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Indiana Jones a Království křišťálové lebky
(2005) - Válka světů
(2005) - Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
(2005) - Mnichov
(2005) - Gejša
(2004) - Terminál
(2004) - Harry Potter a vězeň z Azkabanu
(2002) - Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
(2002) - Minority Report
(2002) - Chyť mě, když to dokážeš
(2002) - Harry Potter a Tajemná komnata
(2001) - Harry Potter a Kámen mudrců
(2001) - A.I. Umělá inteligence
(2000) - Patriot
(1999) - The Unfinished Journey
(1999) - Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
(1999) - Andělin popel
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Druhá nebo první
(1997) - Ztracený svět: Jurský park
(1997) - Vítejte v Rosewood
(1997) - Sedm let v Tibetu
(1997) - Amistad
(1996) - Spáči
(1995) - Sabrina
(1995) - Nixon
(1993) - Schindlerův seznam
(1993) - Jurský park
(1992) - Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
(1992) - Navždy a daleko
(1991) - JFK
(1991) - Hook
(1990) - Stanley a Iris
(1990) - Sám doma
(1990) - Podezření
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Indiana Jones a Poslední křížová výprava
(1988) - Náhodný turista
(1987) - Říše slunce
(1987) - Čarodějky z Eastwicku
(1986) - Vesmírný tábor
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1984) - Řeka
(1984) - Indiana Jones a Chrám zkázy
(1983) - Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
(1982) - Monsignor
(1982) - E.T. - Mimozemšťan
(1981) - Heartbeeps
(1981) - Dobyvatelé ztracené archy
(1980) - Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
(1979) - 1941
(1979) - Drákula
(1978) - Zuřivost
(1978) - Superman
(1978) - Čelisti II
(1977) - Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
(1977) - Černá neděle
(1977) - Blízká setkání třetího druhu
(1976) - Zastavení na Missouri
(1976) - Rodinné spiknutí
(1976) - Bitva o Midway
(1975) - Vražda na Eigeru
(1975) - Čelisti
(1974) - Zemětřesení
(1974) - Sugarlandský expres
(1974) - Skleněné peklo
(1974) - Conrack
(1973) - Tom Sawyer
(1973) - Propustka do půlnoci
(1973) - Papírová honička
(1973) - Muž, který miloval Kočičí tanec
(1973) - Dlouhé loučení
(1972) - Vidiny
(1972) - The Screaming Woman
(1972) - Pete a Tillie
(1972) - Malí kovbojové
(1972) - Dobrodružství Poseidonu
(1971) - Šumař na střeše
(1970) - Storia di una donna
(1970) - Jana Eyrová
(1969) - Sbohem, pane profesore!
(1969) - Pobertové
(1968) - Sergeant Ryker
(1968) - Land of the Giants (TV seriál)
(1968) - Heidi
(1967) - Průvodce ženatého muže
(1967) - Pan Fitzwilly
(1966) - Záchrana vzácného plemene
(1966) - Velký Bill
(1966) - S mojí ženou ne!
(1966) - Penelope
(1966) - Jak ukrást Venuši
(1965) - Pouze stateční
(1965) - Lost in Space (TV seriál)
(1965) - The Katherine Reed Story
(1965) - John Goldfarb, Please Come Home!
(1964) - The Killers
(1964) - Gilligan's Island: Marooned
(1964) - Gilligan's Island (TV seriál)
(1963) - Diamond Head
(1962) - Wide Country (TV seriál)
(1962) - Bachelor Flat
(1961) - The Secret Ways
(1960) - I Passed for White
(1960) - Checkmate (TV seriál)

John Williams - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2015) - John Williams - filmová hudba (koncert)
(2010) - Dudamel: Let the Children Play
(2010) - Dekonstrukce mého otce
(2010) - A Conversation with the Masters: The Empire Strikes Back 30 Years Later
(2009) - The Boys: The Sherman Brothers' Story
(2008) - No Subtitles Necessary: Laszlo & Vilmos
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - You Will Believe: The Cinematic Saga of Superman
(2006) - The Shark Is Still Working
(2006) - Frankie Laine: An American Dreamer
(2004) - When Star Wars Ruled the World
(2004) - Star Wars: Impérium snů
(2004) - The Revamping of Dracula
(2004) - Inside 'The Terminal'
(2003) - Scoring 'Catch Me If You Can'
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - XIX Winter Olympics Opening Ceremony
(2001) - Taking Flight: The Development of 'Superman'
(2001) - Plotting 'Family Plot'
(2001) - Making 'Superman': Filming the Legend
(2001) - The Making of 'Close Encounters of the Third Kind'
(2001) - John Williams: The Music of 'Jaws 2'
(2001) - Fiddler on the Roof: 30 Years of Tradition
(2001) - The Beginning: Making Episode I
(2001) - AFI's 100 Years, 100 Thrills: America's Most Heart-Pounding Movies
(1999) - The Stars of Star Wars: Interviews From the Cast
(1997) - The Making of 'Lost World'
(1996) - The Making of '1941'
(1995) - The Making of Steven Spielberg's 'Jaws'
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Liberty Weekend
(1983) - From 'Star Wars' to 'Jedi': The Making of a Saga
(1982) - Pavarotti & Friends (koncert)
(1980) - SPFX: The Empire Strikes Back
(1959) - Johnny Staccato (TV seriál)
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho":
(*1942) Harrison Ford

(*1914) Alec Guinness

(*1951) Mark Hamill

(*1931) James Earl Jones

(*1956) Carrie Fisher

(*1937) Billy Dee Williams

(*1946) Anthony Daniels

(*1944) George Lucas (scénárista)

(*1938) Richard Marquand (režisér)

(*1938) Richard Marquand

(*1949) Lawrence Kasdan (scénárista)

(*1944) Frank Oz

(*1958) Tony Cox

(*1959) Debbie Lee Carrington

(*1970) Warwick Davis

(*1952) John Altman

(*1937) Kenneth Colley

(*1945) Richard Jones

(*1944) Ian McDiarmid

(*1944) Paul Brooke

(*1952) Luis De Jesus

(*1937) Felix Silla

(*1944) Peter Mayhew

(*1958) Phil Fondacaro

(*1956) Kiran Shah

(*1962) Michael Gilden

(*1935) David Prowse

(*1947) Denis Lawson

(*1924) Alan Hume (kameraman)

(*1947) Dermot Crowley

(*1949) Hilton McRae

(*1934) Kenny Baker

(*1957) Deep Roy



Tranzitní horoskop (1983)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
18°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
10°10’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
5°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
24°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
16°53’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
17°31’
Střelec
1°16’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°16’
Štír
2°56’
UranUran:
Beran
16°16’
Střelec
6°57’
NeptunNeptun:
Panna
7°06’
Střelec
27°15’
PlutoPluto:
Rak
20°30’
Váhy
29°14’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
28°14’
Rak
3°49’
Černá LunaLilith:
Beran
20°34’
Kozoroh
21°34’
CheirónCheirón:
Býk
18°42’
Býk
23°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »