strelec

Karel Svoboda
(1977): Což takhle dát si špenát

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, skladatel
Karel Svoboda - Film: Což takhle dát si špenát
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2000) - Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Kačenka a strašidla (TV seriál)
(1996) - Und keiner weint mir nach
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Big Man I. - Neobvyklá pojistka
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pa a Pi (TV seriál)
(1986) - Mladé víno
(1985) - Já nejsem já
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Tao Tao (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zpívej, kovboji!
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Martin XIII.
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Engel im Taxi, Ein
(1981) - Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku
(1981) - Čertík Fidibus
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Pohádka o Honzíkovi a Mařence
(1980) - Odveta
(1980) - Nils Holgersson (TV seriál)
(1980) - Eva Eva
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - El Cantor
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Včelka Mája (TV seriál)
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Viking Viki (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Horolezci
(1973) - Deň slnovratu
(1972) - Znojemský sen
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Holka na vdávání
(1967) - Nechte zvony znít (hudební videoklip)
(1965) - Každý mladý muž

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Což takhle dát si špenát":
(*1907) František Filipovský

(*1923) Jiří Lír

(*1938) Petr Nárožný

(*1920) Jiří Sovák

(*1924) Vladimír Hrubý

(*1934) Josef Somr

(*1941) Iva Janžurová

(*1933) Míla Myslíková

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1922) Josef Větrovec

(*1936) Helena Růžičková

(*1922) Stella Zázvorková

(*1906) Alena Frimlová

(*1929) Alena Kreuzmannová

(*1949) Eva Hudečková

(*1942) Gabriela Wilhelmová

(*1923) Čestmír Řanda st.

(*1938) Petr Kostka

(*1953) Jan Kraus

(*1934) Juraj Herz

(*1929) Vladimír Menšík

(*1937) Jan Přeučil

(*1947) Jaroslav Drbohlav

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1922) Václav Kotva

(*1947) Jan Řeřicha

(*1932) Zdeněk Braunschläger

(*1928) Vlastimil Hašek

(*1921) Jaroslav Heyduk

(*1921) Oldřich Velen

(*1922) Vítězslav Černý

(*1905) Vladimír Hlavatý

(*1924) Luděk Kopřiva

(*1929) Václav Štekl

(*1930) Jaroslav Tomsa

(*1936) Václav Sloup

(*1930) Václav Vorlíček (režisér)

(*1926) Miloš Macourek (scénárista)

(*1924) Vladimír Krška

(*1932) Viktor Maurer

(*1923) Lubor Tokoš

(*1912) Bedřich Prokoš

(*1906) Josef Beyvl

(*1931) Stanislav Litera

(*1921) Jiřina Bílá

(*1924) Karel Fridrich

(*1919) František Miroslav Doubrava

(*1924) Karel Hovorka st.

(*1929) Pavel Robin

(*1947) Petr Kopřiva

(*1922) Vladimír Navrátil

(*1931) Vladimír Pospíšil

(*1923) Otto Budín

(*1907) Josef Střecha

(*1940) Pavel Jiras

(*1929) Josef Kubíček

(*1922) Eduard Pavlíček

(*1927) Stanislav Remunda

(*1923) Věra Petáková

(*1962) Roman Čada

(*1932) Theodor Pištěk ml.

(*1940) Marta Richterová

(*1924) Bohuslav Ličman

(*1922) Milica Kolofíková

(*1931) Miroslav Krejča

(*1903) Alois Vachek

(*1936) František Uldrich (kameraman)

(*1932) Jitka Nováková

(*1913) Ferdinand Šnajberk

(*1919) Anna Štrosová

(*1949) Žofie Veselá Kanyzová

(*1939) Inka Čekanová

(*1928) Miroslav Vlček

(*1926) Zdeněk Blažek



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
4°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°08’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Beran
11°14’
Lev
15°48’
UranUran:
Býk
14°19’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Lev
1°03’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°32’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°46’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Rak
7°45’
Beran
27°18’

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Štěpánek
(*1947 - 2010) herec, režisér, novinář, politik, 7. ministr kultury ČR

Indie Ronald Ross
(*1857 - 1932) lékař, parazitolog, jeden ze zakladatelů moderní epidemiologie, Nobelova cena 1902 za výzkum malárie

Itálie Farinelli
(*1705 - 1782) operní pěvec, zpěvák, kastrát soprán, hudebník

Česká republika Zuzana Dřízhalová
(*1975 - 2011) herečka

Spojené státy Maria Callas
(*1923 - 1977) sopranistka, operní umělkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »