strelec

Karel Svoboda
(1993): GEN - Galerie elity národa

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, skladatel
Karel Svoboda - Film: GEN - Galerie elity národa
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2000) - Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Kačenka a strašidla (TV seriál)
(1996) - Und keiner weint mir nach
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Big Man I. - Neobvyklá pojistka
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pa a Pi (TV seriál)
(1986) - Mladé víno
(1985) - Já nejsem já
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Tao Tao (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zpívej, kovboji!
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Martin XIII.
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Engel im Taxi, Ein
(1981) - Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku
(1981) - Čertík Fidibus
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Pohádka o Honzíkovi a Mařence
(1980) - Odveta
(1980) - Nils Holgersson (TV seriál)
(1980) - Eva Eva
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - El Cantor
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Včelka Mája (TV seriál)
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Viking Viki (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Horolezci
(1973) - Deň slnovratu
(1972) - Znojemský sen
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Holka na vdávání
(1967) - Nechte zvony znít (hudební videoklip)
(1965) - Každý mladý muž

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "GEN - Galerie elity národa":
(*1922) Josef Kemr

(*1931) Ladislav Smoljak (režisér)

(*1951) Miroslav Donutil

(*1939) Karel Gott

(*1949) Bolek Polívka

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1920) Rudolf Hrušínský

(*1938) Jiří Menzel (režisér)

(*1938) Jiří Menzel (scénárista)

(*1938) Jiří Menzel

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1937) Jiří Kodet

(*1931) Jiří Suchý

(*1925) Jaroslava Adamová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1926) Vlasta Chramostová

(*1929) Květa Fialová

(*1931) Hana Hegerová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1944) Jiří Datel Novotný (režisér)

(*1965) Filip Renč (režisér)

(*1958) Vladimír Dlouhý

(*1918) Jiří Krejčík

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1922) Karel Černý

(*1936) Jan Tříska

(*1932) Waldemar Matuška

(*1929) Věra Chytilová (režisérka)

(*1929) Věra Chytilová (scénáristka)

(*1929) Věra Chytilová

(*1944) Vladimír Drha (režisér)

(*1938) Juraj Jakubisko (režisér)

(*1948) Jiří Barta

(*1954) Jaroslav Brabec (kameraman)

(*1954) Jaroslav Brabec (režisér)

(*1954) Jaroslav Brabec (scénárista)

(*1934) Zeno Dostál (režisér)

(*1951) Fero Fenič (režisér)

(*1967) Jan Hřebejk (režisér)

(*1935) Jaromil Jireš (režisér)

(*1936) Jan Němec (režisér)

(*1960) Irena Pavlásková (režisérka)

(*1950) Hana Pinkavová (režisérka)

(*1950) Karel Smyczek (režisér)

(*1957) Milan Šteindler (režisér)

(*1959) Ondřej Trojan (režisér)

(*1947) Jiří Věrčák (režisér)

(*1942) Ivan Vojnár (režisér)

(*1913) Jiří Weiss

(*1959) Oskar Reif (režisér)

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1921) Otomar Krejča st.

(*1921) Zdeněk Miler

(*1925) Zdeněk Smetana

(*1956) Zuzana Zemanová-Hojdová (režisérka)

(*1948) Viktor Polesný (režisér)

(*1923) Radúz Činčera

(*1956) Petr Slavík (režisér)

(*1949) Helena Třeštíková (režisérka)

(*1971) Ivan Zachariáš (kameraman)

(*1969) Tereza Kopáčová-Vrábelová (režisérka)

(*1950) Jaroslav Hovorka (režisér)

(*1950) Jaroslav Hovorka (scénárista)

(*1938) Vladimír Jiránek

(*1963) Igor Chaun (režisér)

(*1946) Ján Piroh (režisér)

(*1949) Petr Skála (režisér)

(*1966) Lucie Bílá

(*1971) David Čálek (kameraman)

(*1949) Olga Sommerová (režisérka)

(*1932) Jan Špáta (režisér)

(*1932) Jan Špáta

(*1956) Pavel Koutecký (režisér)

(*1944) Petr Hapka

(*1928) Oleg Reif (režisér)

(*1952) Josef Císařovský (režisér)

(*1966) Ján Sebechlebský (režisér)

(*1941) Ján Fajnor (scénárista)

(*1941) Ján Fajnor (režisér)

(*1954) Alena Činčerová (režisérka)

(*1954) Alena Činčerová (kameramanka)

(*1944) Ctibor Turba

(*1966) Dagmar Smržová (režisérka)

(*1910) Adolf Branald

(*1973) Robert Sedláček (režisér)

(*1973) Robert Sedláček (scénárista)

(*1932) Theodor Pištěk ml.

(*1956) Vladislav Kvasnička (režisér)

(*1932) Josef Zíma

(*1936) Václav Havel

(*1928) Pavel Kohout

(*1954) Věra Bílá

(*1940) Karel Slach (kameraman)

(*1941) Václav Klaus

(*1935) Jan Saudek

(*1924) Josef Škvorecký

(*1932) Vladimír Páral

(*1934) Jan Klusák

(*1914) Bohumil Hrabal



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
4°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°08’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Beran
11°14’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Býk
14°19’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Lev
1°03’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°32’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°46’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Rak
7°45’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »