strelec

Karel Svoboda
(2004): Rodinná pouta (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, skladatel
Karel Svoboda - Film: Rodinná pouta (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2000) - Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Kačenka a strašidla (TV seriál)
(1996) - Und keiner weint mir nach
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Big Man I. - Neobvyklá pojistka
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pa a Pi (TV seriál)
(1986) - Mladé víno
(1985) - Já nejsem já
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Tao Tao (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zpívej, kovboji!
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Martin XIII.
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Engel im Taxi, Ein
(1981) - Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku
(1981) - Čertík Fidibus
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Pohádka o Honzíkovi a Mařence
(1980) - Odveta
(1980) - Nils Holgersson (TV seriál)
(1980) - Eva Eva
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - El Cantor
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Včelka Mája (TV seriál)
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Viking Viki (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Horolezci
(1973) - Deň slnovratu
(1972) - Znojemský sen
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Holka na vdávání
(1967) - Nechte zvony znít (hudební videoklip)
(1965) - Každý mladý muž

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Rodinná pouta (TV seriál)":
(*1944) Marián Labuda st.

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1967) Martin Zounar

(*1959) Bára Štěpánová

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1955) Jaroslava Kretschmerová

(*1954) Zdena Studenková

(*1944) Jana Altmannová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1972) Žaneta Fuchsová

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1971) Dana Morávková

(*1939) Eva Pilarová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1947) Lenka Termerová

(*1933) Valentina Thielová

(*1946) Hana Zagorová

(*1958) Valérie Zawadská

(*1973) Simona Krainová

(*1978) Jaromír Nosek

(*1974) Jan Révai

(*1979) Alžbeta Stanková

(*1936) Jan Kačer

(*1946) Vlastimil Harapes

(*1983) Jakub Prachař

(*1964) Tomáš Valík

(*1946) René Přibil

(*1944) Vladimír Drha (režisér)

(*1938) Karel Pospíšil

(*1958) Bohumil Klepl

(*1971) Marek Dobeš

(*1935) Ivanka Devátá

(*1971) Tomáš Krejčíř

(*1973) Alice Bendová

(*1978) Eva Nádaždyová

(*1979) Klára Jandová

(*1954) Lenka Kodešová-Skopalová

(*1975) Jan Zadražil

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1988) Michal Hruška

(*1975) Zuzana Dřízhalová

(*1971) Tomáš Matonoha

(*1971) Zbyněk Fric

(*1979) Jitka Kocurová

(*1929) Josef Kubíček

(*1976) Laďka Něrgešová

(*1947) Yvonne Přenosilová

(*1979) Petr Vaněk

(*1975) Kryštof Rímský

(*1952) Petr Svoboda

(*1975) Sandra Pogodová

(*1979) Rostislav Novák ml.

(*1978) Ondřej Kavan

(*1980) Milan Enčev

(*1982) Jan Plouhar

(*1980) Renata Visnerová-Prokopová

(*1983) Kateřina Janečková

(*1973) Hynek Čermák

(*1980) Martin Kavan

(*1976) Petr Vondráček

(*1982) Markéta Bělonohá

(*1985) Silvie Koblížková

(*1986) Michaela Horká

(*1974) Viktor Limr

(*1980) Daniel Bambas

(*1972) Petra Špindlerová

(*1951) Miloslav Mejzlík

(*1978) Markéta Plánková

(*1954) Jan Vávra

(*1973) Mojmír Kučera (režisér)

(*1973) Mojmír Kučera

(*1991) Lukáš Vacek

(*1962) Heidi Janků

(*1980) Hana Holišová

(*1974) Zdeňka Žádníková-Volencová

(*1966) Claudia Vašeková

(*1948) Jan Cimický

(*1971) Filip Čáp

(*1974) Daniela Choděrová

(*1931) Rudolf Máhrla

(*1998) Johana Krtičková

(*1976) Otto Kallus

(*1962) Martin Čech (kameraman)

(*1952) Antonín Weiser (kameraman)

(*1976) Vít Bělohradský (kameraman)



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
4°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°08’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Beran
11°14’
Rak
9°42’
UranUran:
Býk
14°19’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Lev
1°03’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°32’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°46’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Rak
7°45’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »