panna

Louis C. K.
(1993): Noční show Conana O'Briena

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, bavič, scénárista, režisér
Louis C. K. - Film: Noční show Conana O'Briena
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Louis C. K. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Tajný život mazlíčků
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Trumbo
(2015) - Louis C.K.: Live at the Comedy Store
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)
(2013) - Jasmíniny slzy
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Talking Funny
(2011) - The Undefeated
(2011) - Louis C.K.: Live at the Beacon Theater
(2010) - Conan
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Louis C.K.: Hilarious
(2009) - Umění lhát
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Largo
(2008) - Vítej doma
(2008) - Louis C.K.: Chewed Up
(2008) - Chvilkové zatmění
(2007) - Nestyda Louis C.K.
(2007) - Jak funguje katolícka cirkev
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Lucky Louie (TV seriál)
(2005) - One Night Stand (TV seriál)
(2005) - London
(2002) - Tough Crowd with Colin Quinn
(1999) - Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show
(1999) - Home Movies (TV seriál)
(1998) - Comedy Central Presents
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - The Daily Show
(1995) - HBO Comedy Half-Hour
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Noční show Conana O'Briena":
(*1955) Bruce Willis

(*1963) Brad Pitt

(*1970) Ethan Hawke

(*1952) Liam Neeson

(*1946) Sylvester Stallone

(*1960) Daniel Baldwin

(*1961) Meg Ryan

(*1975) Drew Barrymore

(*1959) Val Kilmer

(*1958) Tim Robbins

(*1955) Peter Gallagher

(*1964) Nicolas Cage

(*1959) Tom Arnold

(*1925) Tony Curtis

(*1966) John Cusack

(*1972) Cameron Diaz

(*1959) Matthew Modine

(*1955) Kevin Costner

(*1943) Christopher Walken

(*1965) Ben Stiller

(*1947) David Bowie

(*1966) Billy Zane

(*1976) Dominic Monaghan

(*1949) Sigourney Weaver

(*1970) Chris O'Donnell

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1939) Harvey Keitel

(*1974) Joaquin Phoenix

(*1962) Jim Carrey

(*1962) Matthew Broderick

(*1956) Tom Hanks

(*1960) Hugh Grant

(*1975) Charlize Theron

(*1971) David Arquette

(*1958) Alec Baldwin

(*1940) James Caan

(*1980) Macaulay Culkin

(*1928) James Garner

(*1952) John Goodman

(*1961) Woody Harrelson

(*1967) Matt LeBlanc

(*1964) John Leguizamo

(*1945) John Lithgow

(*1952) Chazz Palminteri

(*1946) Alan Rickman

(*1945) Tom Selleck

(*1965) Charlie Sheen

(*1950) Martin Short

(*1955) Gary Sinise

(*1964) Sandra Bullock

(*1956) Carrie Fisher

(*1975) Angelina Jolie

(*1959) Kelly Lynch

(*1965) Sarah Jessica Parker

(*1960) Meg Tilly

(*1976) Reese Witherspoon

(*1964) Teri Hatcher

(*1968) Lucy Liu

(*1960) Oliver Platt

(*1969) Jason Priestley

(*1970) Michael Rapaport

(*1965) John C. Reilly

(*1966) Adam Sandler

(*1971) Mark Wahlberg

(*1968) Gillian Anderson

(*1967) Pamela Anderson

(*1967) Mira Sorvino

(*1963) Rob Schneider

(*1964) Marisa Tomei

(*1959) Allison Janney

(*1977) Sarah Michelle Gellar

(*1979) Chris Klein

(*1974) Alyson Hannigan

(*1974) Jerry O'Connell

(*1970) Rachel Weisz

(*1966) Salma Hayek

(*1971) Christina Applegate

(*1970) Lara Flynn Boyle

(*1980) Zooey Deschanel

(*1970) Heather Graham

(*1940) Patrick Stewart

(*1959) David Hyde Pierce

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1990) Emma Watson

(*1966) Julianna Margulies

(*1963) Quentin Tarantino

(*1957) Kevin Pollak

(*1984) Mandy Moore

(*1961) Dylan McDermott

(*1974) Chloë Sevigny

(*1964) Hank Azaria

(*1982) Jessica Biel

(*1974) Natasha Henstridge

(*1974) Tiffani Thiessen

(*1958) Kevin Sorbo

(*1972) Rebecca Romijn

(*1962) Jon Bon Jovi

(*1953) Hulk Hogan

(*1939) Paul Sorvino

(*1944) George Lucas



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
19°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
6°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
4°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
28°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°01’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Beran
10°33’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Panna
24°26’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Štír
22°00’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Panna
20°23’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°50’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Beran
28°54’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Ryby
27°55’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »