lev

Miloš Kopecký
(1977): Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Miloš Kopecký - Film: Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miloš Kopecký - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Soukromý život Miloše Kopeckého
(2012) - Tajemství Miloše Kopeckého
(2011) - Inventura Febia: Miloš Kopecký a Stella Zázvorková
(2008) - Hitparáda 60. let (hudební videoklip)
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2007) - Život je kabaret
(2005) - Semafor - Největší hity (hudební videoklip)
(2005) - Vladimír Menšík nonstop
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(1999) - Příběhy slavných - Miloš Kopecký
(1998) - Potomci slavných (TV seriál)
(1997) - Setkávání
(1996) - Kouzelný měšec
(1995) - GENUS
(1995) - Život herce Miloše Kopeckého podle Jaromila Jireše
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Trio
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Brněnské varieté před dvaceti lety
(1994) - Učitel tance
(1994) - Andělské oči
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Kanárská spojka
(1993) - Co za to stálo... (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - La Valle di pietra
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1991) - Album
(1991) - Mí Pražané mi rozumějí
(1991) - Labyrint
(1991) - Honorární konzul
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Šaráda
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1990) - Radostný život posmrtný
(1989) - Sobota v dívčí škole
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Šampáňo
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Chráněný Qak
(1989) - Dokonalý muž, dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy
(1988) - Výhra
(1988) - Orfeum 24.00
(1988) - Mistr Kornelius
(1988) - Lékaři
(1988) - Co medvědi nevědí
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - To se ti povedlo, tatínku
(1987) - Poslední leč Alfonse Karáska
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1987) - Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko
(1987) - Čaj s Vladimírem Brázdou
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1986) - Písničky Na zábradlí
(1986) - Zkrocení zlého muže
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Prstýnek bez kamínku
(1986) - Pojďte s námi mezi bohy
(1986) - Klobouk, měšec a láska
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Galasuperšou
(1985) - Sny kominíka Sazivce
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - Případ ukradených vědomostí
(1985) - Medvěd
(1985) - Když vy jste taková jiná
(1985) - Jak se tančí brumbambule
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - Krok do neznáma
(1984) - Praha - neklidné srdce Evropy
(1984) - Tajemství staré půdy
(1984) - Prodloužený čas
(1984) - Paragrafy na kolech (TV seriál)
(1984) - Hloupá pohádka
(1984) - Bergman a Bergman, detektivní kancelář
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - Sešlost
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Zbohom, sladké driemoty
(1983) - Tři veteráni
(1983) - Síť na bludičku
(1983) - Pražské mosty
(1983) - Domeček plný koleček
(1983) - Cesta na Borneo
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Románek za tři krejcary
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Povídání z bílých strání (TV seriál)
(1982) - Nejhlavnější hodinky na světě
(1981) - V divadélku pod věží
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Benefice orchestru Karla Vlacha
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zakázaný výlet
(1981) - Vdova po dvou mužích
(1981) - Tajemství hradu v Karpatech
(1981) - Přišel na večeři (divadelní záznam)
(1981) - Křtiny
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Můj táta byl filmař
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Už vám není dvacet, paní Bláhová
(1980) - Útěky domů
(1980) - Tak co, mladý muži?
(1980) - Panenka
(1980) - Kotva u přívozu
(1980) - Jak napálit advokáta
(1980) - Eva Eva
(1980) - Džungle před tabulí
(1980) - Dům na nebesích (divadelní záznam)
(1980) - Aucassin a Nicoletta
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Ring volný
(1979) - Komik a jeho svět
(1979) - Pyžamo
(1979) - Proč má člověk psa
(1979) - Kde šiješ, Hamlete?
(1979) - Grandle
(1979) - Causa Králík
(1979) - Božská Ema
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Báječné ženy na létajících strojích
(1978) - Zatloukat
(1978) - Vdovcovy intimní večery
(1978) - Úplně beznadějný případ
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Hokej je hra
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Americké humoresky (TV seriál)
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Dostaveníčko
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Štipku soli
(1976) - Šikulka
(1976) - Svůdnice na šest
(1976) - Náš dědek Josef
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Tři muži se žralokem
(1975) - Příběhy z manéže (TV seriál)
(1975) - Potulné pohádkové divadlo
(1975) - Kouzelný dědeček
(1975) - Čtrnáctý v řadě
(1975) - Bohoušův syn
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Večer s Oskarem Nedbalem
(1974) - Potulné pohádkové divadlo
(1974) - Musím se ti k něčemu přiznat
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Egyptologové
(1974) - Dobrodružství s Blasiem
(1973) - Trhani
(1973) - Toulavý Engelbert
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Hodný strýček Imre
(1972) - Šest medvědů s Cibulkou
(1972) - Straussovský dekameron
(1972) - Slepé střevo
(1972) - Pokušení mladého muže
(1972) - Pan Tau a tisíc kouzel
(1972) - Miláček
(1972) - Lakomec (divadelní záznam)
(1972) - Hledá se pan Tau
(1972) - Ctná paní Lucie (TV seriál)
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Noc labutí
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Konec draka Kusodrápa
(1971) - Jsouc na řece mlynář jeden
(1971) - Jak se dělá televizní soutěž
(1971) - Hry lásky šálivé
(1971) - Francouzská opereta mimooffenbachovská
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1971) - Alfons Karásek v lázních
(1970) - Televarieté
(1970) - Herecké Vánoce
(1970) - Muž, který rozdával smích
(1970) - Země úsměvů a snů (TV seriál)
(1970) - Šest uprchlíků
(1970) - Svatby pana Voka
Spoluherci ve filmu "Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí":
(*1907) František Filipovský

(*1923) Jiří Lír

(*1938) Petr Nárožný

(*1925) Jan Skopeček

(*1939) Karel Gott

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1943) Václav Neckář

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1940) Milan Lasica

(*1941) Július Satinský

(*1941) Iva Janžurová

(*1918) Marie Motlová

(*1938) Jana Hlaváčová

(*1922) Stella Zázvorková

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1954) Jana Boušková

(*1941) Marie Drahokoupilová

(*1912) Vlasta Fabianová

(*1924) Libuše Havelková

(*1945) Hana Maciuchová

(*1920) Nina Popelíková

(*1941) Marie Rottrová

(*1923) Luba Skořepová

(*1934) Karolina Slunéčková

(*1947) Jana Švandová

(*1928) Jiřina Švorcová

(*1947) Lenka Termerová

(*1939) Naďa Urbánková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1941) Pavlína Filipovská

(*1940) Miloslav Šimek

(*1943) Luděk Sobota

(*1948) Jaromír Hanzlík

(*1934) Vladimír Brabec

(*1937) Pavel Bobek

(*1939) Jiří Hrzán

(*1934) Milan Neděla

(*1929) Vladimír Menšík

(*1940) Ivan Krajíček

(*1928) Zdeněk Buchvaldek

(*1923) Zdeněk Podskalský st.

(*1918) Martin Růžek

(*1932) Waldemar Matuška

(*1923) Jaroslav Moučka

(*1924) Ilja Prachař

(*1924) Josef Bláha

(*1918) Václav Voska

(*1918) Miroslav Horníček

(*1932) Ján Roháč (režisér)

(*1925) Irena Kačírková

(*1936) Jaroslav Čejka

(*1939) Gabriela Vránová

(*1912) Bedřich Prokoš

(*1919) Jaroslav Štercl

(*1934) Oldo Hlaváček

(*1917) Karel Pech

(*1949) Jiří Korn

(*1949) Jiří Knot

(*1925) Vladimír Dvořák

(*1911) Karel Vlach

(*1927) Miloš Kirschner

(*1943) Jarmila Gerlová

(*1942) Ivan Mládek

(*1943) Felix Slováček

(*1952) Valerie Čižmárová

(*1951) Jiří Schelinger

(*1929) Jaroslav Dietl



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
28°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
23°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
12°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
13°19’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
19°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
16°38’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Váhy
5°35’
Lev
15°48’
UranUran:
Ryby
12°08’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Lev
16°11’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Rak
10°44’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
1°18’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Ryby
25°33’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Beran
17°03’
Beran
27°18’

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský

Spojené státy William Green
(*1873 - 1952) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »