vodnar

Minnie Driver
(2007): Invaze buranů (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
31.1. 1970 - 05:25h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
48 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, textařka, herečka
Minnie Driver - Film: Invaze buranů (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Minnie Driver - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - A Conspiracy on Jekyll Island
(2015) - Unity
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Stage Fright
(2014) - Return to Zero
(2014) - Peter Pan Live!
(2014) - Červený stan
(2014) - Beyond the Lights
(2014) - About a Boy (TV seriál)
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Dávám tomu rok
(2012) - Lady Friends
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2011) - Prostě skvělá
(2010) - Odsouzení
(2010) - The Deep (TV seriál)
(2010) - Barneyho ženy
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Mateřské galeje
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Zkřížené cesty
(2007) - Revisioned: Tomb Raider (TV seriál)
(2007) - Invaze buranů (TV seriál)
(2007) - Dominový efekt
(2006) - Panna z Juarezu
(2006) - Opilí slávou
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - Zakletá Ella
(2004) - Portrait
(2004) - Fantom opery
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Případ Mahowny
(2003) - Ach ty ženy!
(2001) - A Tribute to Barbra Streisand
(2001) - Zloději a vyděrači
(2001) - D.C. Smalls
(2000) - GPTV
(2000) - Intimate Portrait: Minnie Driver
(2000) - Vrať se mi
(2000) - The Upgrade
(2000) - Slow Burn
(2000) - Krasavice
(1999) - Tarzan
(1999) - South Park: Peklo na Zemi
(1999) - Ideální manžel
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Povodeň
(1998) - Guvernantka
(1998) - At Sachem Farm
(1997) - The Making of 'Good Will Hunting'
(1997) - Jasný terč
(1997) - Dobrý Will Hunting
(1997) - Baggage
(1996) - Žranice
(1996) - Spáči
(1995) - Zlaté oko
(1995) - Šance pro lásku
(1995) - Politikova žena (TV seriál)
(1995) - My Good Friend (TV seriál)
(1995) - Cruel Train
(1994) - That Sunday
(1994) - The Day Today (TV seriál)
(1993) - Royal Celebration
(1993) - Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - The Zebra Man
(1991) - Salón Eliott (TV seriál)
(1990) - God on the Rocks
(1988) - This Morning
(1981) - Entertainment Tonight
Spoluherci ve filmu "Invaze buranů (TV seriál)":
(*1949) Carl Franklin (režisér)

(*1962) Eddie Izzard

(*1952) Gregg Henry

(*1951) Margo Martindale

(*1964) Ned Vaughn

(*1975) Kaitlin Olson

(*1978) Nichole Hiltz

(*1975) Matt Shakman (režisér)

(*1990) Brie Gabrielle

(*1987) Johanna Braddy

(*1952) David Jensen

(*1953) Lee Garlington

(*1961) Harry Gregson-Williams (hudební skladatel)

(*1984) Noel Fisher

(*1985) Michael Trevino

(*1983) Sarah Jones

(*1984) Shannon Woodward

(*1964) Stacey Travis

(*1956) Louis Herthum

(*1986) Katie Leclerc

(*1958) John McConnell

(*1947) Theo van de Sande (kameraman)

(*1942) Maree Cheatham

(*1960) Michael McGrady

(*1977) Canyon Prince

(*1968) Greg Ellis



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
10°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
17°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°15’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
12°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
4°38’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°21’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Býk
2°44’
Lev
24°26’
UranUran:
Váhy
8°38’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Střelec
0°37’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Panna
27°07’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
13°41’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Lev
6°07’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Beran
3°23’
Vodnář
7°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
15°39’
4. IC:
Beran
17°27’
7. DSC:
Blíženci
15°39’
10. MC:
Váhy
17°27’

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »