blizenci

Petr Kolář
(1998): Sama doma

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1967 (?)
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
zpěvák
Petr Kolář - Film: Sama doma
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Kolář - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2015) - Muzikantské legendy Karla Vágnera
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2014) - Souboj národů
(2014) - Missis 2014
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2013) - Zpívá celá rodina 2013
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Krása pomoci
(2013) - Galashow 60
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - ČT Live - 30 let Precedens (koncert)
(2013) - Arakain, Lucie Bílá, Petr Kolář - XXX - Praha PVA Expo (koncert)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Sportovec roku 2012
(2012) - Limuzína
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2011) - TýTý 2010
(2011) - Trumfy Miroslava Donutila
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Ve vlnách
(2011) - ČT Live - Vzpomínka na Jiřího Schelingera (koncert)
(2011) - Notre dame de Paris (divadelní záznam)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TýTý 2009
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Helena na Broadwayi
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Duety... když hvězdy zpívají
(2009) - Druhá šance
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Ceny Thálie 2008
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Mona Lisa (divadelní záznam)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2008) - Tříkrálový koncert (koncert)
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2008) - Petr Kolář v Lucerně (koncert)
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2007) - SuperDuety
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Český slavík Mattoni 2007
(2006) - Český slavík Mattoni 2006
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Jaroslav Uhlíř v Lucerně
(2005) - Inbox
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Tři mušketýři (divadelní záznam)
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2003) - Johanka z Arku (divadelní záznam)
(2001) - Vabank
(2001) - Politické harašení aneb S politiky stále netančíme
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Rande
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
Spoluherci ve filmu "Sama doma":
(*1952) Oldřich Navrátil

(*1941) Iva Janžurová

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1965) Martin Dejdar

(*1952) Jitka Smutná

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1949) Eliška Balzerová

(*1947) Jana Šulcová

(*1960) Ivana Andrlová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1967) Nela Boudová

(*1981) Martha Issová

(*1978) Jitka Ježková

(*1946) Daniela Kolářová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1942) Marta Kubišová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1945) Hana Maciuchová

(*1971) Dana Morávková

(*1955) Jana Paulová

(*1957) Miluše Šplechtová

(*1934) Jana Štěpánková

(*1960) Ilona Svobodová

(*1945) Dana Syslová

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1972) Lenka Vlasáková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1984) Lucie Křížková Váchová

(*1946) Hana Zagorová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1964) Ivan Trojan

(*1968) Michal Dlouhý

(*1949) Petra Černocká

(*1978) Jaromír Nosek

(*1938) Jiří Krampol

(*1963) Veronika Gajerová

(*1930) Václav Vorlíček

(*1954) Zdeněk Zelenka

(*1971) Alice Nellis

(*1973) Jiří Strach

(*1955) Jan Hrušínský

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1965) Lucie Juřičková

(*1967) Jiří Dvořák

(*1981) Barbora Seidlová

(*1988) Vojtěch Kotek

(*1986) Jiří Mádl

(*1966) Lucie Bílá

(*1979) Michaela Maurerová

(*1985) Kristýna Leichtová

(*1973) Marek Taclík

(*1971) Kamila Špráchalová

(*1969) Barbora Srncová

(*1973) Lumír Olšovský

(*1977) Zuzana Liová

(*1976) Tereza Kostková

(*1964) Pavla Vojáčková

(*1980) Iva Pazderková

(*1965) Petr Rychlý

(*1987) Marie Doležalová

(*1972) Roman Vojtek

(*1988) Markéta Irglová

(*1961) Jitka Sedláčková

(*1970) Michal Malátný

(*1991) Aneta Krejčíková

(*1981) Jana Bernášková

(*1972) Adolf Zika

(*1973) Simona Babčáková

(*1977) Iva Kubelková

(*1981) Anna Kulovaná

(*1977) Petr Jeništa

(*1946) Eva Lecchiová

(*1963) Hana Vávrová-Heřmánková

(*1993) Ewa Farna

(*1971) Pavlína Wolfová

(*1970) Martin Trnavský

(*1972) Ester Janečková

(*1965) Michal Dvořák

(*1967) Leona Machálková

(*1985) Kristýna Hrušínská

(*1985) Matouš Ruml

(*1971) Martina Vrbová

(*1974) Jana Havrdová

(*1965) Marcela Augustová

(*1986) Tomáš Klus

(*1955) Ivo Šmoldas

(*1961) Eva Režnarová

(*1986) Aneta Langerová

(*1969) Lucie Trmíková

(*1977) Radka Fišarová

(*1959) Petr Kotvald

(*1962) Janek Ledecký

(*1965) Anna K.

(*1989) Albert Černý

(*1962) Ivana Wojtylová

(*1969) Jolana Voldánová

(*1977) Petr Bende

(*1972) Tomio Okamura



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
28°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
5°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
20°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°50’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
5°03’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Beran
11°27’
Beran
13°46’
UranUran:
Panna
20°30’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Štír
22°03’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Panna
18°05’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°17’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Beran
19°35’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Ryby
29°45’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »