blizenci

Petr Kolář
(2007): Hádej, kdo jsem!

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1967 (?)
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
zpěvák
Petr Kolář - Film: Hádej, kdo jsem!
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Kolář - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2015) - Muzikantské legendy Karla Vágnera
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2014) - Souboj národů
(2014) - Missis 2014
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2013) - Zpívá celá rodina 2013
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Krása pomoci
(2013) - Galashow 60
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - ČT Live - 30 let Precedens (koncert)
(2013) - Arakain, Lucie Bílá, Petr Kolář - XXX - Praha PVA Expo (koncert)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Sportovec roku 2012
(2012) - Limuzína
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2011) - TýTý 2010
(2011) - Trumfy Miroslava Donutila
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Ve vlnách
(2011) - ČT Live - Vzpomínka na Jiřího Schelingera (koncert)
(2011) - Notre dame de Paris (divadelní záznam)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TýTý 2009
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Helena na Broadwayi
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Duety... když hvězdy zpívají
(2009) - Druhá šance
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Ceny Thálie 2008
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Mona Lisa (divadelní záznam)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2008) - Tříkrálový koncert (koncert)
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2008) - Petr Kolář v Lucerně (koncert)
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2007) - SuperDuety
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Český slavík Mattoni 2007
(2006) - Český slavík Mattoni 2006
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Jaroslav Uhlíř v Lucerně
(2005) - Inbox
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Tři mušketýři (divadelní záznam)
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2003) - Johanka z Arku (divadelní záznam)
(2001) - Vabank
(2001) - Politické harašení aneb S politiky stále netančíme
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Rande
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
Spoluherci ve filmu "Hádej, kdo jsem!":
(*1939) Karel Gott

(*1967) Martin Zounar

(*1964) Eva Jeníčková

(*1966) Iveta Bartošová

(*1954) Jana Boušková

(*1931) Hana Hegerová

(*1959) Eva Holubová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1971) Dana Morávková

(*1955) Jana Paulová

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1955) Halina Pawlowská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1974) Jan Révai

(*1959) Maroš Kramár

(*1943) Ladislav Županič

(*1958) Bohumil Klepl

(*1973) Alice Bendová

(*1964) Petr Malásek

(*1966) Lucie Bílá

(*1970) Martin Stránský

(*1953) Gabriela Osvaldová

(*1978) Tereza Duchková

(*1973) Lumír Olšovský

(*1953) Jana Kratochvílová

(*1975) Sandra Pogodová

(*1983) Kateřina Janečková

(*1974) Tereza Pergnerová

(*1976) Petr Vondráček

(*1983) Ondřej Gregor (hudební skladatel)

(*1980) Daniel Bambas

(*1951) Ondřej Soukup

(*1966) Daniel Nekonečný

(*1962) Heidi Janků

(*1967) Leona Machálková

(*1977) Aleš Cibulka

(*1956) Štefan Margita

(*1986) Tomáš Klus

(*1955) Ivo Šmoldas

(*1980) Václav Noid Bárta

(*1977) Petr Bende

(*1983) Tomáš Savka

(*1986) Tereza Kerndlová

(*1970) Robert Jíša (hudební skladatel)

(*1977) Vlasta Horváth

(*1952) Antonín Weiser (kameraman)



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
28°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
5°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
20°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°50’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
5°03’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Beran
11°27’
Lev
24°26’
UranUran:
Panna
20°30’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Štír
22°03’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Panna
18°05’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°17’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Beran
19°35’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Ryby
29°45’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »