ryby

Robert Quinn
(1995): Hollyoaks (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
režisér
Robert Quinn - Film: Hollyoaks (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Robert Quinn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hollyoaks (TV seriál)":
(*1981) Elize du Toit

(*1971) Jeremy Edwards

(*1981) Sarah Jayne Dunn

(*1983) Ali Bastian

(*1943) Sylvester McCoy

(*1976) Julie Buckfield

(*1978) James Corden

(*1983) Jessica Fox

(*1987) Hannah Tointon

(*1975) Laila Rouass

(*1984) Gemma Atkinson

(*1981) Max Brown

(*1976) Will Mellor

(*1975) Nick Pickard

(*1947) Tony Osoba

(*1969) Jim Loach (režisér)

(*1980) Roxanne McKee

(*1951) Jeff Rawle

(*1948) Andrew Lloyd Webber

(*1978) Warren Brown

(*1988) Finn Jones

(*1989) Nathalie Emmanuel

(*1987) Elizabeth Henstridge

(*1989) Emma Rigby

(*1978) Joanna Taylor

(*1952) Seamus O'Neill

(*1943) Georgina Hale

(*1969) Stephen Billington

(*1976) Polly Maberly



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
8°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
18°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
19°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
16°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
24°33’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°52’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Býk
4°40’
Ryby
8°01’
UranUran:
Váhy
7°54’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Střelec
0°53’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Panna
26°31’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°14’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Lev
9°09’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Beran
4°41’
Panna
26°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »