stir

Sándor Fábry
(2008): Imigranti

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec
Sándor Fábry - Film: Imigranti
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sándor Fábry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Imigranti":
(*1952) Laraine Newman

(*1975) Freddy Rodríguez

(*1957) Dan Castellaneta

(*1963) Eric McCormack

(*1962) Tom Kenny

(*1951) Carl Lumbly

(*1952) Gabor Csupo (režisér)

(*1956) Judit Hernádi



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
27°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
21°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
15°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
10°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
11°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
24°21’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Štír
3°25’
Panna
8°24’
UranUran:
Rak
22°53’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Váhy
24°50’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Lev
25°00’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°56’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Váhy
6°54’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Kozoroh
17°33’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »