stir

Sándor Fábry
(2008): Imigranti

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec
Sándor Fábry - Film: Imigranti
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sándor Fábry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Imigranti":
(*1952) Laraine Newman

(*1975) Freddy Rodríguez

(*1957) Dan Castellaneta

(*1963) Eric McCormack

(*1962) Tom Kenny

(*1951) Carl Lumbly

(*1952) Gabor Csupo (režisér)

(*1956) Judit Hernádi



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
27°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
21°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
15°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
10°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
11°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
24°21’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Štír
3°25’
Panna
8°24’
UranUran:
Rak
22°53’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Váhy
24°50’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Lev
25°00’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°56’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Váhy
6°54’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Kozoroh
17°33’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »