vodnar

Sara Gilbert
(2009): Sestra Hawthornová (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: Sestra Hawthornová (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Sestra Hawthornová (TV seriál)":
(*1958) Roxann Dawson (režisérka)

(*1971) Jada Pinkett Smith

(*1960) Tony Goldwyn (režisér)

(*1968) Michael Vartan

(*1942) Ed Bianchi (režisér)

(*1969) D. B. Woodside

(*1945) Mikael Salomon (režisér)

(*1974) Derek Luke

(*1965) Stacy Edwards

(*1945) Kevin Cooney

(*1977) Marguerite Moreau

(*1968) Marc Anthony

(*1985) Vanessa Lengies

(*1969) Amy Pietz

(*1962) Julia Campbell

(*1993) Troy Gentile

(*1981) Azura Skye

(*1967) Judy Reyes

(*1986) Jessy Schram

(*1973) Christina Moore

(*1980) Nazanin Boniadi

(*1993) Cassi Thomson

(*1968) Jillian Armenante

(*1991) Hannah Hodson

(*1966) David Rees Snell

(*1962) Wendell Pierce

(*1954) James Morrison

(*1976) Erinn Hayes

(*1952) Tom Wright

(*1950) W. G. Snuffy Walden (hudební skladatel)

(*1975) Aisha Hinds

(*1964) Dot Jones

(*1978) Amy Sloan

(*1936) Miriam Colon

(*1964) Raphael Sbarge

(*1985) Collins Pennie

(*1976) Hal Ozsan

(*1993) Taylor Gray

(*1960) Anne Ramsay

(*2000) Jared Gilmore

(*1975) Bonnie Root

(*1947) Randee Heller

(*1947) Debra Mooney



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Panna
21°45’
UranUran:
Štír
2°27’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Vodnář
18°23’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »