vodnar

Sara Gilbert
(2011): Terapie online (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: Terapie online (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Terapie online (TV seriál)":
(*1961) Meg Ryan

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1948) Billy Crystal

(*1967) Matt LeBlanc

(*1966) David Schwimmer

(*1964) Courteney Cox

(*1970) Minnie Driver

(*1963) Lisa Kudrow

(*1949) Meryl Streep

(*1959) Allison Janney

(*1939) Lily Tomlin

(*1949) Victor Garber

(*1967) Lauren Graham

(*1961) Steven Weber

(*1955) Don Roos (režisér)

(*1972) Selma Blair

(*1965) Alan Cumming

(*1988) Mae Whitman

(*1964) Calista Flockhart

(*1962) Craig Ferguson

(*1964) Molly Shannon

(*1964) Michael McDonald

(*1945) Bob Balaban

(*1960) Jane Lynch

(*1957) Tim Bagley

(*1975) Dax Shepard

(*1962) Steve Carell

(*1962) Rosie O'Donnell

(*1976) Rashida Jones

(*1971) Jon Hamm

(*1961) Julia Louis-Dreyfus

(*1975) Jesse Tyler Ferguson

(*1974) Maulik Pancholy

(*1958) Megan Mullally

(*1963) Conan O'Brien

(*1987) Darren Criss

(*1975) Chelsea Handler

(*1969) Jennifer Elise Cox

(*1959) Michael Goi (kameraman)



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Váhy
16°40’
UranUran:
Štír
2°27’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Vodnář
27°38’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »