beran

Stanley Donen
(1999): Milostné dopisy

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kolumbie, Jižní Karolína
Země:
Povolání:
režisér, herec
Stanley Donen - Film: Milostné dopisy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Stanley Donen - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Stanley Donen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Milostné dopisy":
(*1964) Laura Linney

(*1961) Steven Weber

(*1981) Emily Hampshire

(*1979) Aaron Ashmore

(*1944) Lee Holdridge (hudební skladatel)

(*1984) Kirsten Storms

(*1991) Stephen Joffe



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
23°16’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
5°04’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
12°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
8°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
23°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
19°48’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Váhy
29°28’
Beran
26°46’
UranUran:
Ryby
19°28’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Lev
17°39’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Rak
10°19’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Lev
29°31’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Blíženci
2°22’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Beran
20°40’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »