byk

Tori Spelling
(1990): Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
16.5. 1973 - 01:13h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
46 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Tori Spelling - Film: Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tori Spelling - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Mystery Girls (TV seriál)
(2012) - Katie
(2012) - The Mistle-Tones
(2011) - Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
(2010) - Talk show bez zábran
(2009) - Watch What Happens: Live
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Mother Goose Parade
(2007) - Tajemný dům
(2007) - Polibte nevěstu
(2007) - Cthulhu
(2006) - So noTORIous (TV seriál)
(2006) - Myšlenky na vraždu
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Rodina podle plánu
(2005) - Mlčení
(2005) - Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story
(2004) - Fashion News Live
(2004) - 50 Ways to Leave Your Lover
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Vánoční návštěva
(2003) - Sol Goode
(2003) - So Downtown (TV seriál)
(2003) - Dobyvatelé vesmíru
(2002) - Fashion Police
(2002) - Naked Movie
(2001) - Beverly Hills 90210: The E! True Hollywood Story
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Scary Movie 2
(2000) - Big Brother
(2000) - Kriminálníci
(1999) - Hollywood: Wild in the Streets
(1999) - Trick
(1998) - Beverly Hills 90210: Our Favorite Moments
(1997) - Vřískot 2
(1997) - Dům přitakání
(1997) - The Alibi
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Špinavé kšefty
(1996) - Studentka na telefon
(1996) - Noci s vrahem
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Awake to Danger
(1994) - Howard Stern
(1994) - A Friend to Die For
(1990) - Beverly Hills 90210
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Oddíl z Beverly Hills
(1987) - The Three Kings
(1983) - Shooting Stars
(1981) - Entertainment Tonight

Tori Spelling - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tori Spelling - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Beverly Hills 90210 (TV seriál)":
(*1971) David Arquette

(*1969) Matthew Perry

(*1971) Shannen Doherty

(*1968) Lucy Liu

(*1969) Jason Priestley

(*1969) Jason Priestley (režisér)

(*1974) Hilary Swank

(*1968) Casper Van Dien

(*1971) Denise Richards

(*1960) Jason Carter

(*1964) Ian Ziering

(*1964) Ian Ziering (režisér)

(*1972) Gabriel Macht

(*1965) Luke Perry

(*1965) Luke Perry (režisér)

(*1974) Tiffani Thiessen

(*1973) Kathleen Robertson

(*1950) Michael Lange (režisér)

(*1955) James Eckhouse

(*1955) James Eckhouse (režisér)

(*1940) Lainie Kazan

(*1965) Rick Hearst

(*1965) Christine Elise

(*1962) Grant Show

(*1973) Brian Austin Green

(*1973) Brian Austin Green (režisér)

(*1973) Marisol Nichols

(*1972) Jennie Garth

(*1972) Jennie Garth (režisérka)

(*1966) Dean Cain

(*1974) Seth Green

(*1959) Mary Crosby

(*1973) Emma Caulfield

(*1970) Jason Wiles

(*1975) Sam Doumit

(*1970) Brooke Langton

(*1938) James Fargo (režisér)

(*1968) Vanessa Marcil

(*1947) Tim Hunter (režisér)

(*1942) Gabrielle Beaumont (režisérka)

(*1953) Katherine Cannon

(*1941) Christian I. Nyby II (režisér)

(*1970) Daniel Cosgrove

(*1964) Judie Aronson

(*1967) Cameron Bancroft

(*1986) Miko Hughes

(*1950) Scott Paulin (režisér)

(*1971) Monika Schnarre

(*1957) Jon Gries

(*1978) Natalia Cigliuti

(*1941) John McPherson (režisér)

(*1944) Charles Correll (režisér)

(*1975) Jaime Bergman

(*1945) Michael Ray Rhodes (režisér)

(*1970) Julie St. Claire

(*1967) Kari Wuhrer

(*1961) Gabrielle Carteris

(*1976) Lindsay Price

(*1936) Burt Brinckerhoff (režisér)

(*1990) Myles Jeffrey

(*1973) Jennifer Aspen

(*1973) Paige Moss

(*1978) Shiri Appleby

(*1969) Allison Smith

(*1930) Georg Fenady (režisér)

(*1975) Eva Longoria

(*1969) Michael Reilly Burke

(*1971) Rebecca Gayheart

(*1974) Jennifer O'Dell

(*1968) Daniel Dae Kim

(*1961) Lar Park-Lincoln

(*1969) Jamie Walters

(*1972) Rosa Blasi

(*1972) Jenna Mattison

(*1973) Keiko Agena

(*1980) Christina Aguilera

(*1977) Elizabeth Bogush

(*1968) Cress Williams

(*1985) Ashley Tisdale

(*1973) Josie Davis

(*1979) Giuseppe Andrews

(*1971) Dorian Gregory

(*1971) Walton Goggins

(*1966) Dana Barron

(*1961) Darren Star (scénárista)

(*1961) Darren Star (režisér)

(*1961) Darren Star

(*1966) Paula Trickey

(*1961) Titus Welliver

(*1979) Aaron Paul

(*1973) Christina Moore

(*1929) Pat Crawford Brown

(*1965) Cam Neely

(*1974) Bonnie Somerville

(*1940) Ken Jenkins

(*1968) Joseph D. Reitman

(*1971) Jason Lewis

(*1963) Carrie Hamilton



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
25°19’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
15°45’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
20°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
4°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
5°44’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
11°47’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Blíženci
20°16’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Váhy
19°38’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Střelec
6°22’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Váhy
1°51’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
10°05’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Střelec
19°54’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Beran
19°00’
Rak
13°48’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Vodnář
15°00’
4. IC:
Blíženci
1°02’
7. DSC:
Lev
15°00’
10. MC:
Střelec
1°02’

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »