panna

Trevor Gagnon
(1981): Entertainment Tonight

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Thousand Oaks, Kalifornie
Země:
Věk:
24 let
Povolání:
herec
Trevor Gagnon - Film: Entertainment Tonight
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1981, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1981 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Trevor Gagnon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Entertainment Tonight":
(*1956) Mel Gibson

(*1958) Sharon Stone

(*1955) Bruce Willis

(*1967) Julia Roberts

(*1963) Brad Pitt

(*1961) Eddie Murphy

(*1954) Denzel Washington

(*1971) Ewan McGregor

(*1949) Jessica Lange

(*1967) Nicole Kidman

(*1974) Penélope Cruz

(*1946) Tommy Lee Jones

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1954) Jackie Chan

(*1963) William Baldwin

(*1960) Daniel Baldwin

(*1930) Clint Eastwood

(*1966) Stephen Baldwin

(*1964) Keanu Reeves

(*1961) Laurence Fishburne

(*1942) Harrison Ford

(*1961) Meg Ryan

(*1977) Orlando Bloom

(*1969) Cate Blanchett

(*1953) Pierce Brosnan

(*1945) Goldie Hawn

(*1969) Renée Zellweger

(*1968) Hugh Jackman

(*1962) Tom Cruise

(*1975) Drew Barrymore

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1972) Ben Affleck

(*1943) Robert De Niro

(*1940) Al Pacino

(*1959) Val Kilmer

(*1958) Tim Robbins

(*1951) Kurt Russell

(*1964) Russell Crowe

(*1964) Nicolas Cage

(*1954) John Travolta

(*1944) Gary Busey

(*1959) Tom Arnold

(*1958) Jamie Lee Curtis

(*1925) Tony Curtis

(*1966) John Cusack

(*1953) John Malkovich

(*1972) Cameron Diaz

(*1952) Jeff Goldblum

(*1936) Burt Reynolds

(*1946) Susan Sarandon

(*1952) Patrick Swayze

(*1960) Julianne Moore

(*1955) Kevin Costner

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1968) Owen Wilson

(*1960) David Duchovny

(*1969) Christian Slater

(*1938) Jon Voight

(*1968) Cuba Gooding Jr.

(*1949) Sigourney Weaver

(*1975) Kate Winslet

(*1970) Chris O'Donnell

(*1970) Uma Thurman

(*1937) Jack Nicholson

(*1953) Kim Basinger

(*1961) Michael J. Fox

(*1936) Dennis Hopper

(*1967) Laura Dern

(*1967) Sheryl Lee

(*1968) Patricia Arquette

(*1975) Balthazar Getty

(*1968) Naomi Watts

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1959) Kevin Spacey

(*1944) Michael Douglas

(*1960) Sean Penn

(*1990) Kristen Stewart

(*1961) Forest Whitaker

(*1956) Geena Davis

(*1938) Frank Langella

(*1974) Ryan Phillippe

(*1962) Demi Moore

(*1964) Djimon Hounsou

(*1961) Tom Sizemore

(*1962) Jim Carrey

(*1962) Matthew Broderick

(*1963) Greg Kinnear

(*1948) Kathy Bates

(*1973) Kate Beckinsale

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Johnny Depp

(*1960) Hugh Grant

(*1958) Kevin Bacon

(*1969) Matthew McConaughey

(*1962) Thomas Gibson

(*1958) Steve Guttenberg



Tranzitní horoskop (1981)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
11°29’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
9°43’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
7°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
15°27’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
28°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
7°07’
Váhy
9°32’
SaturnSaturn:
Ryby
22°06’
Váhy
9°31’
UranUran:
Kozoroh
26°56’
Štír
28°26’
NeptunNeptun:
Kozoroh
23°01’
Střelec
23°04’
PlutoPluto:
Štír
28°01’
Váhy
24°09’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
28°42’
Lev
12°29’
Černá LunaLilith:
Blíženci
27°14’
Štír
0°16’
CheirónCheirón:
Panna
29°16’
Býk
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »