Peter Bull wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Bull
(Peter Cecil Bull)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Peter Bull - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.3.1912 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Bull 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Peter Bull
datum narození 21.3.1912
(herec, instagram)

Peter Bull - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(1983) - Žlutovous
(1983) - Přesný jako smrt
(1979) - The Tempest
(1978) - Rosie Dixon - Night Nurse
(1977) - Joseph Andrews
(1977) - The Brute
(1974) - Nadějné vyhlídky
(1972) - Vzhůru na frontu
(1972) - Lady Caroline Lamb
(1972) - Alice's Adventures in Wonderland
(1971) - Girl Stroke Boy
(1970) - The Executioner
(1969) - Lock Up Your Daughters!
(1967) - Pan doktor a jeho zvířátka
(1965) - You Must Be Joking!
(1965) - Licensed to Kill
(1965) - The Intelligence Men
(1964) - Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu
(1963) - Tom Jones
(1963) - The Old Dark House
(1961) - The Rebel
(1961) - Máte ráda Brahmse?
(1961) - If the Crown Fits (TV seriál)
(1961) - The Girl on the Boat
(1961) - Follow That Man
(1960) - 3 světy Gullivera
(1959) - Tales of the Vikings (TV seriál)
(1959) - The Scapegoat
(1958) - The Lost King (TV seriál)
(1958) - O Palečkovi
(1958) - The Horse's Mouth
(1956) - Who Done It?
(1956) - The Green Man
(1955) - Footsteps in the Fog
(1953) - Strange Stories
(1953) - Saadia
(1953) - Malta Story
(1953) - The Captain's Paradise
(1952) - The Second Mrs. Tanqueray
(1951) - Zlaté věže
(1951) - Scrooge
(1951) - I'll Get You for This
(1951) - Africká Královna
(1950) - The Reluctant Widow
(1950) - Such Is Life (TV seriál)
(1950) - The Six Men
(1949) - Ztracení lidé
(1949) - Cardboard Cavalier
(1948) - Woman Hater
(1948) - Saraband for Dead Lovers
(1948) - Oliver Twist
(1947) - The Turners of Prospect Road
(1947) - The Tragical History of Doctor Faustus
(1947) - Kvůli nim jsem uprchl
(1946) - The Grand Escapade
(1941) - Quiet Wedding
(1940) - Young Man's Fancy
(1940) - Sunset in Vienna
(1940) - Kontraband
(1940) - Dead Man's Shoes
(1938) - The Ware Case
(1938) - Marie Antoinetta
(1937) - Tele-Ho!
(1937) - Rytíř beze zbraně
(1937) - Non-Stop New York
(1936) - Sabotáž
(1936) - As You Like It

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Dub

Dub

Keltský horoskop
Dub je vysloveně mužským stromem a lidé pod jeho vládou narození jsou „lidmi činu“. Těmto lidem bylo dáno do vínku stát se ochránci slabších a utlačovaných. Jsou doslova ztělesněním duchovní síly, nemalé odvahy a rozhodnosti. Zrozenci Dubu bývají zpravidla vybaveni i fyzickou silou a nemalým vzrůstem. Lidé Dubu mívají přímou a čestnou povahu. Ke svému cíli jdou vždy tou nejkratší cestou, nikdy neuhýbají a neuchylují se k intrikám či nepravostem.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.3.1912 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Bull 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Bull - herec

se narodil 21.3.1912 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Bull

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Peter Bull
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
0°31’
 
LunaLuna:
Býk
1°30’
 
MerkurMerkur:
Beran
17°11’
 
VenušeVenuše:
Ryby
2°52’
 
MarsMars:
Blíženci
22°05’
 
JupiterJupiter:
Střelec
15°12’
 
SaturnSaturn:
Býk
16°59’
 
UranUran:
Vodnář
2°32’
 
NeptunNeptun:
Rak
21°01’
R
PlutoPluto:
Blíženci
26°57’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
22°50’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
21°31’
 
CheirónCheirón:
Ryby
8°10’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »