panna

Andrej Šilan
(1971): Hľadači svetla

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jurgów
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Andrej Šilan - Film: Hľadači svetla
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1971, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1971 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Andrej Šilan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hľadači svetla":
(*1943) Ida Rapaičová

(*1945) Karol Čálik

(*1931) Ivan Rajniak

(*1926) Július Vašek

(*1928) Karol Machata

(*1935) Ivan Mistrík

(*1944) Ľubomír Roman

(*1936) Leopold Haverl

(*1908) Mária Markovičová

(*1931) Miroslav Horňák (režisér)

(*1927) Maximilián Remeň (střihač)

(*1915) Ľudovít Reiter

(*1943) Jozef Stražan

(*1927) Jaroslav Vrzala

(*1922) Zdeněk Liška (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1971)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
22°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
3°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
9°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
11°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
16°20’
Štír
27°40’
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°17’
Býk
15°56’
UranUran:
Beran
14°12’
Váhy
13°25’
NeptunNeptun:
Panna
4°03’
Střelec
2°00’
PlutoPluto:
Rak
20°37’
Panna
29°42’
S.UzelS.Uzel:
Beran
25°15’
Vodnář
25°56’
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°55’
Panna
13°18’
CheirónCheirón:
Býk
18°38’
Beran
5°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »