beran

Edward Tomas
(1987): Ať přiletí čáp, královno!

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1960 (?)
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec, režisér
Edward Tomas - Film: Ať přiletí čáp, královno!
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1987, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1987 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Edward Tomas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Tomas - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ať přiletí čáp, královno!":
(*1938) Petr Nárožný

(*1954) Roman Skamene

(*1941) Iva Janžurová

(*1952) Jan Hartl

(*1960) Ivana Andrlová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1901) Marie Rosůlková

(*1960) Světlana Nálepková

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1956) Martin Stropnický

(*1929) Vlastimil Bedrna

(*1948) Jiří Adamec (režisér)

(*1943) Karel Černoch

(*1924) Karel Hlušička

(*1931) Rudolf Kalina

(*1952) František Skřípek (scénograf)

(*1946) Jiří Chalupa (scénárista)

(*1945) Vítězslav Romanov (střihač)

(*1943) Jiří Zmožek (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1987)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
15°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
28°59’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
18°05’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
25°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
2°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
3°16’
Ryby
17°35’
SaturnSaturn:
Kozoroh
18°01’
Střelec
15°26’
UranUran:
Lev
17°05’
Střelec
23°37’
NeptunNeptun:
Štír
8°22’
Kozoroh
5°42’
PlutoPluto:
Panna
3°57’
Štír
9°28’
S.UzelS.Uzel:
Panna
23°40’
Beran
16°28’
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°20’
Rak
4°21’
CheirónCheirón:
Ryby
0°33’
Blíženci
17°21’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »