beran

Edward Tomas
(1990): Silnější než já

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1960 (?)
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec, režisér
Edward Tomas - Film: Silnější než já
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Edward Tomas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Tomas - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Silnější než já":
(*1962) Karel Roden

(*1946) Jiří Ornest

(*1961) Yvetta Kornová

(*1945) Jana Vaňková

(*1935) Karel Augusta

(*1937) Jan Přeučil

(*1922) Václav Kotva

(*1954) Petr Šícha (režisér)

(*1971) Tomáš Krejčíř

(*1909) Miroslav Homola

(*1927) Milan Sandhaus

(*1945) Luděk Nešleha

(*1970) Martin Stránský

(*1943) Jan Vlasák

(*1974) Jakub Wehrenberg

(*1949) Igor Smržík

(*1939) Ladislav Goral

(*1927) Nina Jiránková

(*1975) Filip Švarc

(*1922) Jana Robenková

(*1941) Jan Schánilec

(*1924) Bohuslav Ličman

(*1971) Karel Zima

(*1956) Jiří Fero Burda

(*1946) Jiří Wohanka

(*1940) Bohuslav Kalva

(*1947) Vladimír Kudla

(*1924) Šárka Štembergová

(*1955) Helena Friedrichová

(*1975) Aleš Spurný

(*1970) Marta Vítů

(*1962) Sylvia Wysocká

(*1971) Tamara Kotrbová

(*1957) Martin Němec (hudební skladatel)

(*1948) Blanka Lormanová

(*1972) Ernesto Čekan



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
15°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
28°59’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
18°05’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
25°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
2°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
3°16’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Kozoroh
18°01’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Lev
17°05’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Štír
8°22’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Panna
3°57’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Panna
23°40’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°20’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Ryby
0°33’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »