beran

Edward Tomas
(2009): Vyprávěj (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1960 (?)
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec, režisér
Edward Tomas - Film: Vyprávěj (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Edward Tomas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Tomas - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Vyprávěj (TV seriál)":
(*1938) Jiří Menzel

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1944) Marián Labuda st.

(*1954) Roman Skamene

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1967) Martin Zounar

(*1964) Václav Svoboda

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1949) Pavel Zedníček

(*1952) Jitka Smutná

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1947) Jana Šulcová

(*1944) Jana Altmannová

(*1960) Ivana Andrlová

(*1947) Stanislava Bartošová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1967) Nela Boudová

(*1954) Jana Boušková

(*1936) Nina Divíšková

(*1940) Jana Drbohlavová

(*1943) Marie Durnová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1961) Zuzana Frenglová

(*1952) Hana Gregorová

(*1942) Jana Gýrová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1945) Alena Procházková

(*1958) Marta Sládečková

(*1935) Libuše Švormová

(*1944) Jana Synková

(*1945) Dana Syslová

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1967) Regina Zahradníková-Řandová

(*1956) Vlasta Žehrová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1976) Petr Burian

(*1968) Martin Sitta

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1947) Jiří Štěpnička

(*1965) Jan Šťastný

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1976) Martin Kubačák

(*1978) Jaromír Nosek

(*1939) Bronislav Poloczek

(*1979) Alžbeta Stanková

(*1955) Pavel Marek

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1934) Vladimír Brabec

(*1950) Pavel Trávníček

(*1943) Karel Bělohradský

(*1953) Antonín Procházka

(*1935) Milan Riehs

(*1954) Marcel Vašinka

(*1955) Zdeněk David

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1952) Zdeněk Žák

(*1941) Oldřich Vlach

(*1959) David Prachař

(*1983) Jakub Prachař

(*1940) Josef Šebek

(*1932) Ladislav Trojan

(*1946) René Přibil

(*1969) Karel Dobrý

(*1977) Jan Budař

(*1956) Josef Carda

(*1966) Miroslava Pleštilová

(*1940) Jan Hraběta

(*1932) Stanislav Zindulka

(*1964) Simona Postlerová

(*1937) Emma Černá

(*1962) Radoslava Stupková-Boháčová

(*1966) Igor Bareš

(*1988) Vojtěch Kotek

(*1959) Pavel Kikinčuk

(*1963) Ibrahim Maiga

(*1986) Nikol Štíbrová

(*1954) Lenka Kodešová-Skopalová

(*1931) Eva Jiroušková

(*1976) Jiří Ployhar ml.

(*1969) Robert Jašków

(*1980) David Kraus

(*1979) Michaela Maurerová

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1949) Jiří Knot

(*1977) Miluše Bittnerová

(*1958) Stanislav Lehký

(*1944) Jan Nemejovský

(*1988) Michal Hruška

(*1930) Bořík Procházka

(*1973) Marek Taclík

(*1982) Zuzana Kajnarová

(*1965) Josef Polášek

(*1971) Tomáš Matonoha

(*1953) Jan Novotný

(*1966) Jakub Zindulka

(*1941) Jana Tomečková

(*1990) Jakub Štěpán

(*1972) Jan Novák

(*1974) Jakub Wehrenberg



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
15°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
28°59’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
18°05’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
25°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
2°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
3°16’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Kozoroh
18°01’
Panna
21°45’
UranUran:
Lev
17°05’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Štír
8°22’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
3°57’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Panna
23°40’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°20’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Ryby
0°33’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »