kozoroh

Erik Zámiš
(1947): Poslední mohykán

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 57 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Erik Zámiš - Film: Poslední mohykán
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1947, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1947 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Erik Zámiš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Poslední mohykán":
(*1902) Václav Trégl

(*1897) Rudolf Hrušínský nejst.

(*1925) Dagmar Frýbortová

(*1898) Jindra Hermanová

(*1929) Alena Kreuzmannová

(*1911) Blažena Slavíčková

(*1898) Meda Valentová

(*1922) Karel Effa

(*1924) Miloš Vavruška

(*1907) F. X. Mlejnek

(*1899) Eman Fiala

(*1901) Jaroslav Marvan

(*1890) Vladimír Slavínský (režisér)

(*1920) Josef Chvalina

(*1921) Jaroslav Mareš

(*1897) Jaroslav Seník

(*1916) František Hanus

(*1890) Bedřich Vrbský

(*1896) Jan Stanislav Kolár

(*1899) Ota Motyčka

(*1902) Rudolf Princ

(*1925) Soňa Červená

(*1912) Jiří Vondrovič

(*1897) Josef Steigl

(*1897) Bohumil Langer

(*1888) Antonín Jirsa

(*1907) Josef Střecha (kameraman)

(*1895) Miloš Smatek (hudební skladatel)

(*1900) Valja Petrová

(*1860) F. X. Svoboda (scénárista)



Tranzitní horoskop (1947)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
15°39’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
16°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
0°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
18°54’
Štír
20°26’
SaturnSaturn:
Panna
24°47’
Lev
7°21’
UranUran:
Ryby
3°02’
Blíženci
18°56’
NeptunNeptun:
Lev
13°04’
Váhy
10°46’
PlutoPluto:
Rak
7°42’
Lev
12°52’
S.UzelS.Uzel:
Štír
2°42’
Blíženci
10°07’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°25’
Střelec
26°43’
CheirónCheirón:
Beran
6°08’
Štír
6°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »