kozoroh

Erik Zámiš
(1974): Pavlínka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 57 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Erik Zámiš - Film: Pavlínka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1974, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1974 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Erik Zámiš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pavlínka":
(*1903) Vladimír Šmeral

(*1926) Zora Božinová

(*1901) Marie Brožová

(*1947) Jorga Kotrbová

(*1948) Jana Preissová

(*1930) Petr Haničinec

(*1965) Filip Renč

(*1923) Zdeněk Martínek

(*1950) Zdeněk Sedláček

(*1924) Karel Kachyňa (režisér)

(*1924) Karel Kachyňa (scénárista)

(*1940) Zdeněk Flídr

(*1921) Gustáv Valach

(*1922) František Peterka

(*1943) Miroslav Masopust

(*1955) Brigita Hausnerová

(*1945) Michal Pavlata

(*1936) Eva Řepíková

(*1921) Josef Koza

(*1944) Jiří Klem

(*1918) Josef Němeček

(*1929) Jaroslava Tichá

(*1946) Jaroslav Beneš

(*1926) Josef Šulc

(*1950) Marián Kleis ml.

(*1920) Mnislav Hofmann

(*1945) Ivo Kubečka

(*1920) František Suchomel

(*1930) Karel Novák

(*1945) Milena Šajdková

(*1947) Franta Kocourek

(*1929) Jiří Zapletal

(*1922) Zdeněk Liška (hudební skladatel)

(*1928) Josef Pávek (kameraman)

(*1913) Alfred Technik (spisovatelská předloha)

(*1913) Alfred Technik (scénárista)



Tranzitní horoskop (1974)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
15°39’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
16°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
0°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
18°54’
Vodnář
14°31’
SaturnSaturn:
Panna
24°47’
Rak
0°30’
UranUran:
Ryby
3°02’
Váhy
27°20’
NeptunNeptun:
Lev
13°04’
Střelec
8°21’
PlutoPluto:
Rak
7°42’
Váhy
6°48’
S.UzelS.Uzel:
Štír
2°42’
Střelec
27°53’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°25’
Kozoroh
15°24’
CheirónCheirón:
Beran
6°08’
Beran
16°23’

Dnes se narodili
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julia Roberts
(*1967) herečka

Spojené státy Joaquin Phoenix
(*1974) herec

Slovensko Marián Labuda st.
(*1944) herec

Francie Coluche
(*1944) herec, komik

Česká republika Milan Baroš
(*1981) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Lída Baarová
(*1914 - 2000) herečka

Česká republika Štěpánka Haničincová
(*1931 - 1999) herečka, moderátorka

Spojené státy Lou Reed
(*1942 - 2013) zpěvák, skladatel, kytarista, básník

Spojené státy James Hillman
(*1926 - 2011) psycholog, spisovatel

Německo Rudolf Dassler
(*1898 - 1974) podnikatel, zakladatel firmy Puma, bratr zakladatele firmy Adidas



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »