kozoroh

Erik Zámiš
(1955): Nechte to na mně

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 57 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Erik Zámiš - Film: Nechte to na mně
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1955, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1955 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Erik Zámiš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nechte to na mně":
(*1902) Václav Trégl

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1922) Stella Zázvorková

(*1885) Zdeňka Baldová

(*1911) Blažena Slavíčková

(*1911) Marie Vášová

(*1932) Miloš Forman (scénárista)

(*1924) Miloš Vavruška

(*1895) Theodor Pištěk

(*1902) Martin Frič (režisér)

(*1902) Martin Frič (scénárista)

(*1899) Oldřich Nový

(*1895) František Kreuzmann st.

(*1920) Josef Chvalina

(*1921) Jaroslav Mareš

(*1928) Milan Karpíšek

(*1895) Jindřich Doležal

(*1905) Bohuš Hradil

(*1903) Fanda Mrázek

(*1924) Anna Kadeřábková

(*1897) Josef Bartůněk

(*1897) Emil Bolek

(*1899) Ota Motyčka

(*1919) Běla Jurdová

(*1898) František Paul

(*1890) Antonín Kandert

(*1900) Vladimír Řepa

(*1905) Ilona Kubásková

(*1887) Bedřich Bozděch

(*1894) Josef Zora (zvukař)

(*1897) Josef Steigl

(*1898) Ladislav Kulhánek

(*1907) Emanuel Kovařík

(*1919) František Miroslav Doubrava

(*1905) Vladimír Klemens

(*1920) Marie Kautská

(*1930) Karel Třebický

(*1896) Magda Kopřivová

(*1916) Mirko Čech

(*1908) Karel Šlajs

(*1924) Rudolf Stahl (kameraman)

(*1919) Zdeněk Petr (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1955)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
15°39’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
16°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
0°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
18°54’
Rak
26°47’
SaturnSaturn:
Panna
24°47’
Štír
18°23’
UranUran:
Ryby
3°02’
Rak
26°18’
NeptunNeptun:
Lev
13°04’
Váhy
28°00’
PlutoPluto:
Rak
7°42’
Lev
26°31’
S.UzelS.Uzel:
Štír
2°42’
Kozoroh
5°23’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°25’
Štír
22°26’
CheirónCheirón:
Beran
6°08’
Kozoroh
27°44’

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »