kozoroh

Erik Zámiš
(1949): Dva ohně

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 57 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Erik Zámiš - Film: Dva ohně
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1949, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1949 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Erik Zámiš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dva ohně":
(*1922) Josef Kemr

(*1923) Antonie Hegerlíková

(*1919) Věra Kalendová

(*1890) Jarmila Kurandová

(*1929) Antonín Šůra

(*1918) Josef Bek

(*1907) Zdeněk Šavrda

(*1905) Vladimír Hlavatý

(*1897) Václav Kubásek (režisér)

(*1920) Josef Chvalina

(*1921) Otomar Krejča st.

(*1922) Bohumil Smutný

(*1906) Svatopluk Majer

(*1888) J. O. Martin

(*1909) Hynek Němec

(*1904) František Marek

(*1925) Eva Karelová

(*1894) Emil Dlesk

(*1897) Josef Steigl

(*1898) Ladislav Kulhánek

(*1898) Bolek Prchal

(*1912) František Milič (producent)

(*1908) Karel Vavřík

(*1907) Josef Střecha (kameraman)

(*1903) Vojta Plachý-Tůma

(*1907) Jiří Srnka (hudební skladatel)

(*1924) Vladimír Dvorský



Tranzitní horoskop (1949)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
15°39’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
16°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
0°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
18°54’
Kozoroh
10°29’
SaturnSaturn:
Panna
24°47’
Panna
5°59’
UranUran:
Ryby
3°02’
Blíženci
28°01’
NeptunNeptun:
Lev
13°04’
Váhy
15°06’
PlutoPluto:
Rak
7°42’
Lev
16°07’
S.UzelS.Uzel:
Štír
2°42’
Býk
1°24’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°25’
Ryby
18°21’
CheirónCheirón:
Beran
6°08’
Střelec
4°10’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »