byk

Ivan Král
(1975): Night Lunch

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
2.2.2020 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
skladatel, zpěvák, baskytarista, klávesák
Ivan Král - Film: Night Lunch
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1975, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1975 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ivan Král - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ivan Král - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ivan Král - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Night Lunch":
(*1947) David Bowie

(*1943) George Harrison

(*1946) Freddie Mercury

(*1947) Elton John

(*1946) Patti Smith



Tranzitní horoskop (1975)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
21°39’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
4°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
6°30’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
3°31’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
27°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
27°49’
Ryby
13°23’
SaturnSaturn:
Lev
16°19’
Rak
15°50’
UranUran:
Blíženci
24°14’
Štír
1°53’
NeptunNeptun:
Váhy
10°36’
Střelec
10°27’
PlutoPluto:
Lev
12°37’
Váhy
9°13’
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°48’
Střelec
8°34’
Černá LunaLilith:
Vodnář
22°11’
Vodnář
26°04’
CheirónCheirón:
Štír
21°34’
Beran
19°57’

Dnes se narodili
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alexandre Dumas mladší
(*1824 - 1895) scénárista, spisovatel

Spojené státy Harvey Milk
(*1930 - 1978) první otevřeně homosexuální politik San Francisca

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815 - 1852) matematička a vynálezkyně strojového programování

Španělsko Isabela Parmská
(*1741 - 1763) dcera vévody z parmy

Spojené státy Eugene O'Neill
(*1888 - 1953) dramatik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »